Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 02 25

Ketvirtuosiuose „Karibų piratuose“ Deppo liko tik... truputis

Ketvirtoje „Karibų jūros piratų“ dalyje Johnnio Deppo vaidinamas kapitonas Jackas Sparrow pasirodys tik epizodiškai. Apie tai liudija paties aktoriaus pareiškimas, kurį jis išsakė filmo „Alisa Stebuklų šalyje“ reklaminės kampanijos metu.
Kadras iš filmo „Karibų piratai 2“
Kadras iš filmo „Karibų piratai 2“ / „Scanpix“ nuotr.

„Nemanau, kad naujame filme bus daug Jacko Sparrow. Greičiausiai, tik truputis“, – sakė aktorius. Jis taip pat patvirtino, kad juostoje nebepamatysime Keiros Knightley ir Orlando Bloomo personažų.

J.Deppas pabrėžė, kad pokalbis su buvusiu kino studijos „Walt Disney“ vadovu Dicku Cooku, kuris pernai be paaiškinamų priežasčių buvo atleistas iš pareigų, įtikino jį pasilikti, nors aktorius žadėjo pasitraukti iš projekto.

„Mudu su Dicku, kurį aš labai gerbiu, nuoširdžiai pasikalbėjome ir tai man padėjo priimti sprendimą“, – prisipažino J.Deppas.

Ketvirtosios filmo dalies „Karibų jūros piratai: ant keistų bangų“ filmavimai prasidės šių metų vasarą. Siužeto pagrindu yra paimtas rašytojo Timo Powerso kūrinys „Ant keistų bangų“ (angl. „On Stranger Tides“). Filmo režisieriumi paskirtas miuziklo „Devyni“ (angl. „Nine“) kūrėjas Robas Marshallas.

Lietuvos kino teatruose jau nuo kovo 5 dienos pradedamas rodyti režisieriaus Timo Burtono filmas „Alisa stebuklų šalyje“ su Johnny Deppu, Mia Wasikowska ir Helena Bonham Carter.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius