-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 09 08

Kine karaliauja grožis

Būti geru aktoriumi – talentas, tačiau Holivudas nesikrato tendencijos į ekraną priimti gražius žmones. Per pastaruosius dešimtmečius aktorių gretas papildė visa virtinė modelių, o šiandien podiumo pažibos kaip niekad ryškiai spindi kino industrijoje.
3 vieta – Natalija Vodianova – 8.6 mln. JAV dolerių
Natalija Vodianova / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Šiemet pasirodžiusiame filme „Titanų susidūrimas“ (angl. „Clash of the Titans“) Medūzos prototipu tapusi (mat pabaisa buvo sukurta kompiuterių pagalba, – red. past.) rusų gražuolė Natalija Vodianova ruošiasi kitam svarbiam kino projektui. 28-erių rusaitė drauge su airių aktoriumi ir modeliu Jonathanu Rhysu Meyersu pasirodys belgų rašytojo Alberto Coheno bestselerio „Viešpaties gražuolė“ (pranc. „Belle Du Seigneur“) ekranizacijoje.

Kaip pranešė Deadline.com, filmas pasakos Antrojo pasaulinio karo metu vykusius įvykius. J.R.Meyersui teks žydų diplomato vaidmuo, o jo herojus pamils ištekėjusią moterį. Gundytojos vaidmuo teks rusų supermodeliui N.Vodianovai. „Viešpaties gražuolės“ režisieriumi tapo Glenio Bonderis, kuriam ši kino juosta bus debiutinė.

N.Vodianova pirmąsyk aktorės duonos pamėgino Romano Coppolos filme „CQ“ 2001-aisiais, ji atliko antraplanį vaidmenį. 2008-aisiais supermodelis viešai pasakė, kad jos nedomina darbas kine, nes turi tris vaikus. Tačiau po metų moteris pasirodė režisieriaus Aleksandro Kotto filme „Probka“. Gražuolė 2001-ųjų lapkritį susituokė su kilmingu britu Justinu Trevoru Berkeley Portmanu.

Planuojama, kad naujasis filmas bus pradėtas filmuoti spalio 25-ąją Ženevoje, Šveicarijoje, o vėliau filmavimo darbai persikels į Italiją. N.Vodianovai išgarsėti padėjo turtai, grožis ir dosnumas. Kas dar padeda šlovės kine siekiančioms gražuolėms?

„Scanpix“ nuotr./Rosie Huntington-Whiteley
Rosie Huntington-Whiteley

Garsus mylimasis

Naująja „Tranformerių“ žvaigžde tapusi Rosie Huntington-Whiteley domina gerbėjus ne tik kaip „Victoria‘s Secret“ modelis, bet ir kaip žaviojo veiksmo filmų aso Jasono Stathamo mergina. Kaip juokauja britų žurnalistai, dabar 37-erių J.Stathamui iškilusi grėsmė, kad 23-ejų mylimoji pranoks jį kine. Nors režisieriaus Michaelo Bay pasirinkimas buvo kritikuojamas dėl to, kad R.Huntington-Whiteley anksčiau nėra bandžiusi vaidybos, regis, dabar merginai sekasi visai neblogai, nors dalis gerbėjų vis dar ilgisi seksualiosios Megan Fox. Ji, beje, irgi yra ragavusi modelio duonos. „Rosie vis dar siekia pripažinimo, tad buvimas su tikra žvaigžde kaip Jasonas jai tik padeda“, – kaip pasklido žinia, kad pora apsigyveno kartu, prasitarė Dailymail.co.uk šaltinis.

zmones24.lt/Foto naujienai: Olga Kurylenko. Superherojų mergina
Olga Kurylenko

Nuogumas

Pamenate tamsiaplaukę, suodžiais išsitepusią Džeimso Bondo merginą filme „007 Paguodos kvantas“? Gražuolė 30-metė ukrainietė Olga Kurylenko taip pat kelią į šlovę pradėjo pozuodama. Kine ji sėkmės susilaukė 2007-aisiais suvaidinusi filme „Hitmanas“. Ekrane modelis-aktorė pasirodė visiškai nuoga. Drabužius ji nusimetė vaidindama ir filme „Maksas Peinas“. Beje, O.Kurylenko tapo pirmąja agento 007 mergina, kilusia iš posovietinės valstybės. „Man niekada nebuvo problema apnuoginti krūtinę ar visiškai nusimesti drabužius filmuojantis. Paplūdimyje juk visi vaikšto beveik nuogi“, – yra sakiusi ukrainietė.

Beje, galbūt tai sutapimas, bet daugiausia moterų modelių, virtusių aktorėmis, filmuojasi mokslinės fantastikos žanro filmuose.

Geidžiamiausi modeliai virtę aktoriais

1. Tomas Wellingas
2. Chadas Michaelas Murray‘us
3. Joshas Holloway
4. Ianas Somerhalderis
5. Joshas Duhamelis
6. Channingas Tatumas
7. Drew Fulleris
8. Markas Wahlbergas
9. Justinas Chambersas
10. Ashtonas Kutcheris

Populiariausios aktorės, buvusios modeliais

1. Halle Berry
2. Monica Bellucci
3. Milla Jovovich
4. Rebecca Romijn
5. Bridgete Moynahan
6. Famke Janssen
7. Vanessa Williams
8 Aishwarya Rai (1994-ųjų Mis Pasaulis)
9. Estella Warren
10. Cameron Diaz

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius