-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2011 02 01

Kino teatruose – trimatė komedija apie rusišką kino verslą (video)

Nevykėlis režisierius nesėkmingai bando patekti į kino grandų gretas. O tuo tarpu jam tenka uždarbiauti kaip video piratui. Tačiau, netikėto likimo posūkio dėka, jis – vienintelis žmogus, galintis išgelbėti naujausius kino šedevrus. Būtent tokia komiška istorija filme „Labai rusiškas filmas 3D” jau šį savaitgalį atkeliauja į Lietuvos kino teatrus.
Kino teatruose – trimatė komedija apie rusišką kino verslą.
Kino teatruose – trimatė komedija apie rusišką kino verslą. / „ACME Film“ nuotr.

Maksas Utiosovas (akt. GarikasHarlamovas) – neįvertintas režisierius–mėgėjas. Jam labai nepasisekė: Makso filmas nepateko į konkursą „Pats geriausias Rusijos filmas". Taigi vyrukui tenka uždarbiauti kaip video piratui. O tuo tarpu į konkurso „Pats geriausias Rusijos filmas" finalą komisijos sprendimu patenka septyni pačių garsiausių šalies režisierių filmai.

Netrukus turi įvykti apdovanojimų ceremonija, o vienintelės visų prizinių filmų kopijos saugiai užrakinamos slaptame seife. Tačiau video piratų grupuotės vadas Viktoras Palyčius (akt. Aleksandr as Baluevas) paperka konkurso organizatorių Eduardą Rykovą (akt. Valentinas Smirnitsky). Jis nori nelegaliai platinti garsiausių režisierių šedevrus.

Filmus iš Eduardo Rykovo rankų į Viktoro Palyčiaus nuosavybę turi perduoti – kokia likimo ironija – Maksas Utiosovas ir jo draugas Sania (akt. Piotras Vinsas). Tačiau Maksas susimauna ir čia: kino juostos pražūva. Dabar Makso ir Sanios laukia dideli nemalonumai ir tiesą pasakius tie nemalonumai jau ieško jų – apsiginklavę ir įsiutę. Vienintelė išeitis – iš naujo nufilmuoti dingusiuosius filmus...

Nuotaikingą komediją „Labai rusiškas filmas 3D“, kuri į kino teatrus atkeliauja jau vasario 4 dieną, rekomenduoja ir lietuviams puikiai pažįstami linksmuoliai iš „Comedy Club“.

VIDEO: Самый лучший фильм 3D. 2011. HD

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius