Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 01 28

Kodėl merginų numylėtinis Kutcheris bučiuoja Garner?

Pasirodo, ne toks jau lengvas tas Holivudo žvaigždės Jennifer Garner gyvenimas. Namie ji meiliai priglunda prie sutuoktinio Beno Afflecko, o darbe ji tai daro su merginų numylėtiniu Ashtonu Kutcheriu.
Filmas „Valentino diena“
Filmas „Valentino diena“ / Kadras iš filmo

Garry Marshallo („Pabėgusi nuotaka“ ir „Graži moteris“) romantinėje komedijoje „Valentino diena“ abu sujungia savo lūpas saldžiam bučiniui. Ši aistringa scena buvo filmuojama ant Venecijos kanalo tilto, netoli Los Andželo. Tik kažin, ar Demi Moore patinka šie karšti jos mylimojo ir J.Garner prisiglaudimai.

Juostoje ekrano romantikas A. Kutcheris vaidina gėlių parduotuvės savininką, kuris šią ypatingą įsimylėjėlių dieną paprašo savo išrinktosios (J.Alba) rankos ir širdies. Po kurio laiko vaikinas suvokia, kad įsimylėjo savo vaikystės draugę (vaid. Jennifer Garner).

Romantinėje komedijoje „Valentino diena“ net penkios jaudinančios istorijos Los Andžele, kur žmonių likimai persipina laukiant tos vienintelės dienos, kai visų mintys sukasi apie meilę – „paskutinį vis dar jaudinantį dalyką šioje planetoje“. Įsimylėję ar vieniši – jie desperatiškai ieško meilės ir artumo, nes nė vienas nenori Valentino dieną būti vienas.

Filme taip pat išvysite žvaigždes Julią Roberts, Bradley Cooperį, Anne Hathaway, Jessicą Biel, Taylorą Lautnerį ir kitus.

Romantiškiausias sezono filmas „Valentino diena“ kinuose jau vasario 12 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius