Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 07 12

Laimėk kvietimus į filmus „Haris Poteris ir mirties relikvijos. 2 dalis“ ir „Blitz“!

Sveiki kino mylėtojai! Su jumis sveikinasi naujas kino konkursas, siūlantis laimėti kvietimus į dvi dideles kino premjeras!
Filmas „Haris Poteris ir mirties relikvijos 2“
Filmas „Haris Poteris ir mirties relikvijos 2“ / Kadras iš filmo

Tačiau pirmiausia turime prisiminti praėjusio konkurso nugalėtojus, kuriems atiteko kino dovanos. Kvietimus į filmą „Pono Poperio pingvinai“ laimėjo Eglė ir Džiuginta, o kvietimai į kino juostą „Kažkas skolinto“ atiteko Daugirdui, Linui ir Kristinai. Tuo tarpu originalų filmo „Transformeriai 3“ prizą – interneto kamerą – laimėjo Laurynas. Sveikiname visus laimėtojus!

Šią savaitę kino konkursui reklamos nereikia, nes paskutinį „Hario Poterio“ serijos filmą pamatyti tikriausiai nori ir ruošiasi dauguma burtininko gerbėjų. Vis dėlto keliems laimingiesiems mes padovanosime kvietimus į šį filmą – tereikia teisingai atsakyti į konkurso klausimą!

Ir tai dar ne viskas. Nuo kito savaitgalio kino teatruose pasirodys trileris „Blitz“, kuriame siautės žiaurus serijinis žudikas. Už teisingą atsakymą į klausimą apie šį filmą jūs taip pat pretenduojate būti pakviesti pasižiūrėti šios kino juostos nemokamai. Linkime sėkmės!

Filmo „Haris Poteris ir mirties relikvijos. 2 dalis“ KLAUSIMAS: Kiek iš viso filmų su šia paskutine dalimi pasakoja apie Hario Poterio nuotykius?

Filmo „Blitz“ KLAUSIMAS: Kokios profesijos atstovus filme naikina žudikas?

Pašto dėžutė laukia jūsų laiškų!

Nepamirškite parašyti savo vardo, miesto, kuriame gyvenate, ir telefono numerio. Laimėtojus informuosime asmeniškai. Sėkmės!

VIDEO: HARIS POTERIS IR MIRTIES RELIKVIJOS. 2 DALIS - naujausias filmo anonsas (titruotas lietuviškai)
VIDEO: 'Blitz' starring Jason Statham - Official Trailer

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius