Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 09 01

Laimėk šuns ausis arba kvietimus į filmą! (video)

Sveiki sulaukę rudens ir gausaus derliumi rudeniško kino konkurso! Liūdėti dėl atšalusio oro tikrai neverta, nes kino konkursas siūlo laimėti daugybę prizų!
Lindsay Lohan
Lindsay Lohan / „Acmefilm“ nuotr.

Už praėjusios savaitės nuopelnus (tiksliau – teisingus atsakymus) originalius filmo „Šokis hip hopo ritmu 3D“ marškinėlius laimėjo Aurelija, Indrė ir Simona. Sveikiname!

Ar jau spėjote pamatyti žavią komediją visai šeimai „Marmadukas“? Smagiausias pasaulyje dogas visiems žiūrovams žada linksmų įspūdžių. O prisiminti ir niekada nepamiršti šios kino juostos padės originalus prizas – medžiaginės Marmaduko ausytės! Laimėkite šį prizą ir siauskite teminiuose vakarėliuose!

Jeigu pasiilgote veiksmo trilerių, jau nuo šio savaitgalio didžiuosiuose kino ekranuose pasirodo kino juosta „Mačetė“. Kaip rašoma filmo pristatyme, ši kino juosta sukurta Tarantino stiliumi. Todėl visi Tarantino arba veiksmo filmų gerbėjai turėtų teisingai atsakyti į konkurso klausimą ir galbūt jums pasiseks nemokamai pamatyti šią kino juostą.

Ir tai dar ne viskas! Jauniesiems kino žiūrovams turėtų patikti nuotykių drama „Karate vaikis“, kuri atskleis kung fu meno paslaptis ir kovą dėl meilės. Atsakykite teisingai į konkurso klausimą ir laimėkite kvietimą sau ir draugui į šį filmą!

Filmo „Marmadukas“ KLAUSIMAS: Kiek metų dogui Marmadukui?

Filmo „Mačetė“ KLAUSIMAS: Kas yra Mačetė?

Filmo „Karate vaikis“ KLAUSIMAS: Koks pagrindinio herojaus (berniuko) vardas?

Pašto dėžutė laukia jūsų laiškų!

Nepamirškite parašyti savo vardo, adreso ir telefono numerio. Laiminguosius apie laimėjimą informuosime asmeniškai. Iki!

VIDEO: Machete - Trailer
VIDEO: the Karate Kid trailer - JACKIE CHAN JADEN SMITH

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius