Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 11 22

Lietuviškame filme – Quentino Tarantino filmo žvaigždės šeima

Naujausiame lietuviškame Kristijono Vildžiūno filme „Kai apkabinsiu tave“ vaidina ne tik Lietuvos įžymybių šeimos nariai, bet ir Quentino Tarantino filme pasirodžiusio vieno iš pagrindinių aktorių žmona ir sūnus.
Aktorė Margarita Broich filme „Kai apkabinsiu tave“
Aktorė Margarita Broich filme „Kai apkabinsiu tave“ / Kadras iš filmo

Q.Tarantino filmas „Negarbingi šunsnukiai“ vokiečių aktoriui Martinui Wuttkei atnešė pasaulinį pripažinimą. Filme aktorius vaidino Adolfą Hitlerį ir už talentingą vaidybą gavo apdovanojimą.

Tuo tarpu, kol M.Wuttke dirbo su Q.Tarantinu, jo šeima filmavosi lietuvių režisieriaus K.Vildžiūno pilnametražiame filme. Jau šį penktadienį pasirodysiančiame filme vaidina ne tik M.Wuttke žmona Margarita Broich, bet ir sūnus Franzas Broichas Wuttke.

Ponia M.Broich – garsi Vokietijos teatro, televizijos ir kino aktorė, kurios filmografijoje – ir „Oskarą“ pelniusi Stepheno Daldry juosta su Kate Winslet ir Ralphu Phiennesu „Skaitovas“ (angl. „Reader”).

Taip pat filme „Kai apkabinsiu tave“ daugelis atpažins žinomos lietuviškos muzikos grupės „Skamp“ nario Viliaus Alesiaus brolį Vincą Alesių. Diplomuotas vokiečių kalbos specialistas filme įkūnijo vokiečių agentą ir taip neoficialiai pradėjo aktoriaus karjerą.

Filmas „Kai apkabinsiu tave“ pasakoja autentišką Antrojo pasaulinio karo išskirtų tėvo ir dukros istoriją. Po 20 metų jie bando susitikti Berlyne. KGB žvalgybos agentai ima globoti į šį miestą iš Tarybų Lietuvos atvykusį tėvą. Jie, pasinaudodami juo, bando į Rytus įsivilioti ir iš JAV į Vakarų Berlyną atvykusią dukrą. Paveikta nepasitikėjimu persmelktos miesto atmosferos, ji bijo peržengti Vakarų Berlyno ribą.

„Kai apkabinsiu tave“ kinuose jau nuo šio penktadienio!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius