Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 07

Lietuvos kino teatrai ruošiasi priimti šokančių pingvinų desantą

Šimtų tūkstančių šeimų visame pasaulyje pamilti šmaikštūs, spalvingi ir užburiantys pingvinų nuotykiai grįžta į kino teatrus. Jau šį mėnesį Lietuvoje įvyks režisieriaus George‘o Millerio juostos „Linksmosios pėdutės 2“ premjera.
Kadras iš filmo  „Linksmosios pėdutės 2“
Kadras iš filmo „Linksmosios pėdutės 2“ / „ACME Film“ archyvo nuotr.

Po 2006-aisiais pasirodžiusių pirmųjų „Linksmųjų pėdučių“ vaikai ir suaugusieji ne tik džiaugsmingai trypė čečiotkos žingsnelius, bet ir atkartojo filmo dainas. Besąlygišku pasauliniu hitu tapusios juostos sėkmę vainikavo „Oskaras“ už geriausią animacinį filmą.

„Visuomet sakau, kad tokios istorijos yra skirtos suaugusiojo viduje esančiam vaikui ir vaiko viduje esančiam suaugusiam žmogui. Esu tikras, kad mūsų „pėdutės“ sudrebino pasaulį todėl, kad jame netrūko dvasinio peno. Filmukas pabrėžė laiko patikrintas idėjas – privalai nemeluoti sau, būti drąsus ir vertinti pasaulį bei patį save pagarbiai“, – sakė abiejų „Linksmųjų pėdučių“ dalių režisierius G.Milleris. Jis pasakojo, kad idėja kurti juostos tęsinį gimė tuomet, kai buvo baigiamas pirmasis filmas. „Kai taip ilgai dirbi su juosta, įsimyli jos herojus, jie tampa tarsi šeimos dalis. Kai nuolat apie juos galvoji, gimsta naujos istorijos, taip atsirado „Linksmosios pėdutės 2“. Buvo taip lengva ir smagu grįžti į pingvinų pasaulį, tad kai prasideda filmas žiūrovai gali išvysti tikrą šventę“, – šypsojosi kino kūrėjas.

ACME Film archyvo nuotr./Kadras ia filmo  Linksmosios pėdutės 2
„ACME Film“ archyvo nuotr./Kadras iš filmo „Linksmosios pėdutės 2“

Tačiau G.Milleris pripažino norėjęs ne tik grįžti į Antarktiką su Niurzga ir Glorija, bet ir suteikti žiūrovams naujos patirties. „Kiekvienas pasakotojas nori, kad publika juostą susietų su savo gyvenimu, jį pamatytų per filmą. Šis naujas filmas apie šeimą ir bendruomenę leis žiūrint į linksmuosius pingvinus atrasti sau artimų akimirkų“, – tikino režisierius.

ACME Film archyvo nuotr./Kadras ia filmo  Linksmosios pėdutės 2
Kadras iš filmo „Linksmosios pėdutės 2“

Šįsyk pingvinų istorijos centre atsidurs gerai pažįstamas čečiotkos virtuozas Niurzga ir jo mažasis sūnelis Erikas. Nenorintis šokti mažylis sutikęs gentainį, kuris moka skraidyti, užsidega noru pakilti į padangę. Tačiau netrukus kasdienius rūpesčius užgožia ekologinė katastrofa, suvienijanti visus ledynų gyventojus – nuo mažųjų krevečių iki milžiniškų jūros dramblių. Juosta puikiai tiks net patiems mažiausiems, nes lietuviškai filmą įgarsino didžiulis žinomų Lietuvos aktorių ir dainininkų būrys.

Jau nuo lapkričio 25-osios Lietuvos kino teatruose visi norintys galės išvysti draugiškumo, puikios kompiuterinės grafikos ir iššūkių pilną lietuviškai dubliuotą juostą „Linksmosios pėdutės 2“ su 3D erdviniu vaizdu.

Lietuviškai dubliuotas filmo anonsas:

VIDEO: LINKSMOSIOS PĖDUTĖS 2 - lietuviškai dubliuotas kino anonsas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius