Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 12 05

Mattas Damonas filme naujam gyvenimui prikels apleistą zoologijos sodą

Paprastai žmonės savo pinigus investuoja į akcijas, vertybinius popierius, tauriuosius metalus ar nekilnojamąjį turtą, o blogiausiu atveju laiko banke. Tačiau Bendžaminas Mi (akt. Mattas Damonas) pasirinko kitą kelią ir už paskutines santaupas įsigijo merdėjantį zoologijos sodą su keliais šimtais jame esančių egzotiškų gyvūnų.
Filmas „Mes nusipirkome zoologijos sodą“
Filmas „Mes nusipirkome zoologijos sodą“ / Kadras iš filmo
Temos: 1 Mattas Damonas

Bendžaminas ir jo vaikai kimba į darbus ir bando prikelti zoologijos sodą naujam gyvenimui. Prasideda kova dėl gyvūnų gyvybių. Kova už teisę atidaryti kadaise apleistą zoologijos sodą, kurios metu Bendžaminas ir jo šeima atras meilę, tikrąjį gyvenimo džiaugsmą ir patirs kitokio gyvenimo skonį.

Tai – tikra gyvenimiška istorija, meistriškai perkelta į kino ekranus. Filmo režisierius Cameronas Crowe iki šiol buvo žinomas tokių filmų kaip „Vanilinis dangus“ (orig. „Vanilla Sky“, 2001), „Per žingsnį nuo šlovės“ (orig. „Almost Famous“, 2000) ir „Džeris Magvairas“ (orig. „Jerry Maguire“, 1996) kūrėjas.

Maištaujantį Bendžamino sūnų Dilaną filme vaidina jaunosios kartos aktorių atstovas Colinas Fordas. 15-metis aktorius interviu pasakojo, jog tiesiog negali sulaukti pasaulinės filmo premjeros.
„Man pasisekė dirbti su žmogumi, kurį visuomet gerbiau ir visuomet žavėjausi. Tai – Mattas Damonas. Jis stipri asmenybė ir išsiskiria požiūriu į darbą bei disciplina“, – vyresnį kolegą gyrė jaunuolis.

C.Fordas prisipažino, kad jam pavyko daug ko išmokti iš savo dievinamo aktoriaus, o dirbti su pripažinimą pelniusiais Scarlett Johansson, Patricku Fugotu ir Thomasu Hadenu Churchu buvo tiesiog garbė. Pats C.Fordas filmą „Mes nusipirkome zoologijos sodą“ pristato kaip pramoginį filmą visai šeimai, kuris tobulai sujungia komedijos ir dramos elementus. Vyrukas juokdamasis prisipažino, jog filmuotis gyvūnų apsuptyje buvo smagu, o kai kurios scenos prilygo buvimui zoologijos sode, „tik kitoje grotų pusėje“.

Pranešama, kad filmo garso takelį ėmėsi kurti islandų roko grupės „Sigur Rós“ lyderis Jónsi. Garso takelis parduotuvių lentynas pasieks gruodžio 13 dieną. Muzikos klausytojai jame ras dvi naujas dainas – „AEvin Endar“ ir „Gathering Stories“ (įrašytą bendradarbiaujant su filmo režisieriumi Cameronu Crowe), keletą muzikinių fragmentų iš filmo bei legendinę „Sigur Rós“ dainą „Hoppipolla“. Taip pat albume naujai suskambės keletas perdarytų dainų iš solinio 2010-ųjų Jónsi albumo – „Boy Lilikoi“, „Sinking Friendships“ bei „Go Do“. Jau žinoma, jog dainas aranžavo jaunas amerikiečių kompozitorius Nico Muhly.

Filmas „Mes nusipirkome zoologijos sodą“ paremtas tikrais įvykiais ir yra sukurtas Bendražimo Mi memuarų, kuriuose jis pasakoja savo gyvenimo istoriją, motyvais. Šiltas, jaukus ir spalvingas filmas Lietuvos kino teatruose startuoja nuo kovo 23 dienos.

VIDEO:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius