Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 06 04

Meškauskas pergalės šokių projekte sieks su aktore Stasiulyte

Vis daugiau porų ryžtasi jėgas išbandyti antrajame TV3 pernai metų populiariausio projekto „Šok su manimi“ sezone. Šokių pagundai neatsispyrė ir teatro, kino, televizijos aktorė Ineta Stasiulytė bei du šokių projektų pagrindinius prizus laimėjęs šokėjas Deividas Meškauskas.
Ineta Stasiulytė
Ineta Stasiulytė / TV3 nuotr.

Artistai susiporavo visiškai atsitiktinai – abu buvo pakviesti dalyvauti naujame TV3 vasaros projekte „Aistrų pakrantė“. Komisijos narių vietas užėmę ir dalyvių šokius komentavę Ineta ir Deividas privalėjo ne tik liežuviu pliaukšti, bet ir improvizuotą šokį parodyti. Šis lemtingas susitikimas padėjo pernykščio projekto „Šok su manimi“ nugalėtojui sutikti dalyvauti ir antrame sezone.

„Ineta jau buvo sutikusi rudenį savo pasirodymais džiuginti TV3 žiūrovus. Ir puikų partnerį turėjo – Latvijos bei Lietuvos Lotynų Amerikos šokių čempioną Viktorą Šrubaką, tačiau vyras gavo pasiūlymą išvykti į JAV ir televizijos projekto atsisakė, bet palinkėjo Inetai puikaus partnerio, nuvesiančio ją iki pergalės. Taip jau atsitiko, kad Deividas, planavęs padaryti pertrauką, sutiko vėl prakaituoti ne tik šokių aikštelėje, bet ir prieš televizijos kameras“, – sako antram TV3 šokių projekto „Šok su manimi“ sezonui besiruošianti vadovė Neringa Kavaliauskienė.

D.Meškauskas jau dalyvavo ne viename televizijos šokių projekte, dviejuose nugalėjo, todėl šiemet buvo griežtai nusprendęs nebešokti.

„Mano gyvenimas – šokiai, pasirodo, aš nuo jų priklausomas ir nešokti turbūt negaliu. Tiesa, labai bijau žiūrovų reakcijos: „A, vėl čia tas. Ką, jam dar maža?“ – nerimauja Deividas.

Šokėjas nespėjo išleisti pernai laimėto piniginio prizo ir dar nežino, kaip jam seksis šiemet pelnyti komisijos bei žiūrovų palankumą.

„Laimėto prizo dar neliečiau. Dabar sprendžiame, ar tuos pinigus skirti vaikų kambariui įrengti, ar vestuves kelti“, – šypsosi Deividas, Valentino dieną pasipiršęs mylimajai ir sūnaus motinai Rūtai Ščiogolevaitei.

D.Meškausko būsima projekto „Šok su manimi“ partnerė taip pat nėra abejinga šokiui, jos mylimas vyras – tango meistras Eduardo Gimenezas. Kartu jie augina penkerių metų dukrą Upę. Ineta, paklausta, ar tik nereiks jai mokyti Deivido tango, nusijuokė: „Jei esi siuvėjo žmona, vadinasi, turi tobulai mokėti siūti? Ne, taip tikrai nėra. Man reikės daug ir visų šokių mokytis, tarp jų – ir tango. Tiesiog degu šiuo projektu, kiekvienam šokiui jau turiu kelis režisūrinius sprendimus, knisuosi, domiuosi, naktimis nemiegu, galvodama, ką ir kaip įdomiau sugalvoti. Technikos, žingsnelių tegul Deividas moko, o idėjinis vadas pasistengsiu būti pati.“

Deivido ir Inetos porą TV3 šokių projekto „Šok su manimi“ žiūrovai galės įvertinti jau naujajame televizijos sezone.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius