-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 12 08

Milijonus uždirbanti Keira Knightley per daug išleidžia dizainerių drabužiams (video)

Keira Knightley vis dar rūpi pinigų suma, kurią ji išleidžia savo aprangai bei aksesuarams. Ir nors žavioji aktorė prisipažįsta jaučianti malonumą apsipirkinėdama dizainerių parduotuvėse, tačiau kartais sąžinė prabyla apie tai, kiek daug šlamančių ji tose parduotuvėse palieka.
Keira Knightley
Keira Knightley / „Acmefilm“ nuotr.

„Dievinu vaikščioti po krautuves ir palikti ten nemenkas sumas, tačiau nedarau to labai dažnai,“ pasakojo aktorė. „Neseniai pamačiau nerealų Burberry paltuką, tačiau mane ištiko šokas pamačius jo kainą. Nors vėliau aš jį vis tiek nusipirkau. Jaučiu malonumą apsipirkinėdama, bet bijau, jog jau artėju prie pagrindinio apsipirkinėjimo maniakės laimėjimo pagal tai, kiek daug žinigų aš tose parduotuvėse palieku“, – juokavo Keira Knightley. Anot aktorės,  savo maniakišką apsipirkinėjimą ji dažnai daro ir internetinėje erdvėje, nes ten viskas vyksta daug paprasčiau ir greičiau.

Ir nors jaunajai aktorei šiek tiek neramu, kad tiek daug išleidžia ant prabangių apdarų, tačiau jai visiški nerūpi, kaip ji atrodo ir šį darbą paliekanti profesionaliems stilistams. Duodama interviu Vogue žurnalui Keira pasakojo, kaip dėl jos į Paryžių, kur pristatinėjo romantinę dramą „Paskutinė naktis“, buvo atskraidinta plaukų stilistė tiesiai iš Venecijos, kur pastaroji rūpinosi režisierės Sofios Coppolos išvaizda.

„Su manimi ji praleido vieną valandą ir vėl buvo nuskraidinta atgal į Veneciją. Skamba gan juokingai, bet taip vyksta gan dažnai.  Man asmeniškai nelabai rūpi, ką jie planuoja padaryti su manimi ir mano išvaizda, aš tik mėgaujuosi galutiniu rezultatu“, – savo nuomone apie stilistų darbą pasidalino aktorė Keira Knightley.

Jau šį penktadienį Lietuvos kinuose po ilgesnės pertraukos pasirodys naujausias aktorės filmas „Paskutinė naktis“, kuriame ji atlieka pagrindinį vaidmenį. Pats filmas pasakoja apie klibantį jaunos poros vedybinį gyvenimą. Lyg tyčia abiejų horizontuose pasipainioja pagunda priešingos lyties pavidalu. Moteris ir vyras atsiduria akistatoje su neišspręstomis santuokos problemomis, savo praeitimi ir alternatyva, kuri gali pakeisti jų ateitį.

Filmas „Paskutinė naktis“ kinuose nuo gruodžio 10 d.

Filmo anonsas: 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius