Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 04 15

„Moterų alėjos“ gyventojai jau žinomi

Po kelias savaites trukusių atrankų pagaliau paaiškėjo pagrindinių aktorių vaidinsiančių „Moterų alėjoje“ – seriale apie Kauno kultūrinį gyvenimą – sąrašas.
Egidijus Stancikas
Egidijus Stancikas / E.Kundrecko nuotr.

Iš viso atrankose dalyvavo daugiau nei šimtas aktorių iš įvairių laikinosios sostinės teatrų. Savo laimę atrankose taip pat išbandė ir modeliai, ir su aktoryste mažai kuo susiję kauniečiai.

„Moterų alėjoje“ vaidins didelis būrys aktorių iš visų Kauno mieste esančių teatrų: Dainius Svobonas, Daiva Rudokaitė, Egidijus Stancikas, Liubomiras Laucevičius, Olita Dautartaitė, Kristina Tunaitytė, Lina Kaladytė, Emilija Šablauskaitė, Tomas Erbrėderis, Antanas Žekas ir kiti. Be to, seriale epizodiškai turėtų pasirodyti ir žinomi kauniečiai: muzikantai, menininkai, krepšininkai ir kiti visuomenės veikėjai, teigiama pranešime spaudai.

Serialo prodiuseris – Rolandas Skaisgirys, o scenarijaus autoriai: Alvydas Šlepikas, Laisvė Radzevičienė ir Domantas Razauskas. „Moterų alėją“ režisuos aktorius ir režisierius Viktoras Valašinas. Beje, tai bus jau ne pirmas televizijos serialas šio režisieriaus dosjė. Prieš dešimtmetį jis režisavo „Kriminalines istorijas“.

Kauną reprezentuosianti „Moterų alėja“ miestą parodys kaip judrų, besikeičiantį ir kupiną jaunatviškumo. Naujasis serialas išsiskirs savo lengvumu, gera nuotaika bei linksmu siužetu. „Moterų alėja“ bus filmuojama reprezentacinėse Kauno vietose: Laisvės alėjoje, Senamiestyje, Lietuvos zoologijos sode, Pažaislio vienuolyne, Ąžuolyne. Seriale turėtų atsispindėti įvairios temos: kultūrinis Kauno paveldas, socialiniai klausimai, o taip pat aukštojo mokslo reforma.

Serialas „Moterų alėja“ pasakos apie Kauno patriotą, visuomenininką, populiarų prodiuserį Miką (akt. D.Svobonas), kuriam gyvenime sekasi viskas, išskyrus santykiai su moterimis. O moterų jį supa išties daug – ir motina, ir sesuo, ir dukra, ir buvusi žmona, ir draugė, ir būrys meilužių...

Filmavimai prasidės jau kitą savaitę. Planuojama, kad jie vyks iki rugsėjo mėnesio, o pirmąsias „Moterų alėjos“ serijas žiūrovai turėtų išvysti jau rudens pradžioje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius