Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 05 27

Nuotaikingasis Woody Alleno filmas „Kad ir kas benutiktų“ – jau TV ekranuose (video)

Pernai daug juoko kino teatrų salėse sukėlusi Woody Alleno ironiška komedija „Kad ir kas benutiktų“ (Whatever Works) pagaliau pasirodys ir TV ekranuose. Birželio 5 d. šį filmą bus galima pamatyti be reklamos intarpų per filmų kanalą „TV1000 Premium“.
Kadras iš filmo „Whatever Works“
Kadras iš filmo „Whatever Works“ / „Viasat“ nuotr.
Temos: 2 TV Woody Allenas

Vieni jį dievina, kiti – kritikuoja, tačiau abejingų jam retai pasitaiko. Unikalusis režisierius Woody Allenas filmus į dienos šviesą leidžia vieną paskui kitą. Tačiau gana intensyvus tempas anaiptol nemažina susidomėjimo jo filmais. 

„Kad ir kas benutiktų“ – kandi komedija apie gana neįprastos porelės laimės paieškas. Filmo pagrindinis herojus Borisas Jelnikovas – buvęs atominės fizikos specialistas, kadaise nominuotas Nobelio premijai. Tačiau dabar jis – pensininkas, suvokiantis, kad neišvengiamai artėja mirties diena. Nusprendęs nešvaistyti veltui laiko Borisas palieka žmoną, namus prestižinėje Niujorko vietoje ir išsikrausto į daugiabutį, kad galėtų gyventi bohemiškai.
 
Kartą besibastydamas gatvėmis Borisas sutinka benamę merginą Melodę, kuri paprašo jo valgyti. Boriso ir Melodės pažintis baigiasi tuo, kad mergina apsigyvena jo namuose, o dar vėliau – išteka už jo. Tačiau netradicinę šeimyninę idilę sudrumsčia Boriso namų duris pravėrusi Melodės mama, o vėliau ir tėvas. Juos gąsdina dukters pasirinkimas – nuolat bambantis Borisas jiems atrodo blogiausia, kas galėjo nutikti. Ir vis dėlto labiausiai jie nori, kad duktė būtų laiminga...

Komedija „Kad ir kas benutiktų“ – birželio 5 dieną 20.00 val. per „TV1000 Premium“.
 

VIDEO: Whatever Works - Official Trailer!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius