-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 06 10

Filmo „Viktorija. Jaunoji karalienė“ premjerą pamatyti suskubo ir J.Statkevičius (nuotraukos, video)

Ketvirtadienio vakarą kviestiniai svečiai rinkosi į filmo „Viktorija. Jaunoji karalienė“ premjerą, kurią surengė ir pristatė tarptautinis mados žurnalas „L‘Officiel Lietuva“.
Galimybės pirmiau už kitus pamatyti filmą nepraleido ir dizaineris J.Statkevičius bei verslininkė A.Valentaitė.
J.Statkevičius ir A.Valentaitė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Filmo premjerai neliko abejingi garsūs Lietuvos dizaineriai ir mados gerbėjai. Puikiai nusiteikę į specialų renginį atkeliavo dizaineriai Juozas Statkevičius, Jolanta Talaikytė, Egidijus Sidaras, Egidijus Rainys, progos pasišnekučiuoti su mados pasaulio atstovais nepraleido ir stilistas Mantas Petruškevičius bei verslininkė Asta Valentaitė.

Į renginį atėję svečiai buvo maloniai nustebinti, kai juos pasitiko puošniomis karalienės Viktorijos laikų stiliaus sukniomis vilkinčios damos ir pakvietė paskanauti šviežių braškių, pakelti taurės šampano už artėjančią filmo premjerą.

Pašurmuliavę mados gerbėjai sugužėjo į kino salę, kur buvo pristatytas „Oskaru“ už geriausius kostiumus apdovanotas ir dar 14 prestižinių kino apdovanojimų nominuotas filmas apie Anglijos karalienę Viktoriją.

„Viktorija. Jaunoji karalienė“ – tai filmas, nukeliantis žiūrovus į Didžiosios Britanijos karališkųjų rūmų užkulisius, kur verda aistros dėl sosto, kur jauna ir ryžtinga princesė Viktorija (aktorė Emily Blunt), nugalėjusi visas intrigas ir sulaukusi aštuoniolikos, karūnuojama šalies valdove.

Net savo motina negalinčiai pasitikėti jaunajai sosto paveldėtojai nepasiklysti intrigų verpete padeda princas Albertas (akt. Rupertas Friendas). Tarp Viktorijos ir žavaus jaunuolio įsiplieskę jausmai tapo bene romantiškiausiu meilės romanu Anglijos istorijoje.

Šis filmas – tai ne tik romantiška drama apie meilę, nugalinčią visus sunkumus. Tai kartu jaunos, tačiau ryžtingos ir savimi tikinčios moters istorija. Būdama viena Viktorija leidžia sau verkti, kvatoti ar kaip, rodos, nedera karalienei pasišokinėdama lakstyti po rezidenciją. Tačiau užvėrusi privačios erdvės duris tai gracinga, savimi pasitikinti ir ryžtinga moteris, drąsiai ėmusi valdyti šalį.

Ne veltui filmo premjerą surengė mados žurnalas „L‘Officiel Lietuva“, mados gerbėjams čia tikrai buvo į ką pasidairyti: prašmatnios suknelės, charakteringos skrybėlaitės, karalienei derantys papuošalai ir aksesuarai užbūrė ne tik salėje susirinkusias ponias, bet ir jas atlydėjusius džentelmenus.

Filmą kino teatruose pamatyti bus galima nuo birželio 18 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius