Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 02 21

Owenas Wilsonas: dievinu būti tėvu! (video)

Jau vasario 25-ąją kino teatruose pasirodys naujausias Oweno Wilsono filmas „Iš kur tu žinai?“. Tačiau keliauti po pasaulį ir pristatyti komediją su juostoje taip pat vaidinančiais Reese Witherspoon, Paulu Ruddu bei Jacku Nicholsonu šiuo metu – ne pats mėgstamiausias O.Wilsono užsiėmimas. Vyras, kuris praėjusį mėnesį tapo tėvu, prisipažino labiausiai norintis būti namuose su vaiku.
Owenas Wilsonas
Owenas Wilsonas / Clinic212 nuotr.

Negana to, 42-ejų aktorius pasakoja, kad sūnaus Roberto gimimas pakeitė jo požiūrį ne tik į vaikus, bet ir į gyvenimą: „Niekada nebuvau tas, kuris praskysta vos tik pamatęs vaiką, niekuomet neimdavau į rankas svetimų kūdikių, nes jie atrodo tokie trapūs. Tačiau kai į pasaulį ateina tavo vaikas, imi pastebėti aplinkinius su vežimėliais ir supranti, kad net ir šioje srityje nesi beviltiškas, imi savimi pasitikėti.“

Labiausiai O.Wilsonas žavisi staiga su sūnumi užsimezgusiu ryšiu. „Dievinu būti tėvu. Net kūdikio verksmas man skamba kaip nuostabiausia muzika“, – sako laimingas tėvas.

Paklaustas, į ką panašus naujagimis, Holivudo žvaigždė nusijuokia – kol kas panašus į kitus vaikus, o kieno – mamos ar tėčio – bruožų daugiau turės, siūlo palaukti paauglystės.

Netrukus kino teatruose pasirodysiantis filmas „Iš kur tu žinai?“, deja, visai nepanašus į dabartinę aktoriaus kasdienybę.

„Tačiau įsijausti į vaidmenį nebuvo sudėtinga, nes panašių atvejų gyvenime turėjau ne vieną ir ne du“, – juokiasi O.Wilsonas.

27 metų atletė Liza (akt. R.Witherspoon) jaučia, kad geriausios dienos jau praeityje, tad nusprendžia užsiimti asmeninio gyvenimo reikalais. Ji užmezga romaną su savimyla beisbolininku Mečiu (akt. O.Wilsonas), tačiau netikėtai moters kelyje pasipainioja dar vienas vyras – verslininkas Džordžas Medisonas (akt. Paulas Ruddas). Džordžas – visiška Mečio priešingybė, tikriausiai tai ir sužavi Lizą. Ji sutinka nueiti į pasimatymą su Džordžu. Tiesa, tai tampa pačia blogiausia diena jų gyvenime.

O meilės aritmetika paprasta: meilė, kurioje dalyvauja trys asmenys, yra lygi meilės trikampiui.

Romantinė komedija „Iš kur tu žinai?“, kurioje netikėtu amplua pasirodo ir Holivudo legenda Jackas Nicholsonas, kino teatruose – nuo vasario 25 dienos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius