-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 02 12

Ožka talentingesnė už patį Ewaną McGregorą (video)

George‘as Clooney leido sau pajuokauti, kad gyvūnai, su kuriais jam teko padirbėti filmuojantis komedijoje „Vyrai, kurie spokso į ožkas“, buvo daug talentingesni už kai kuriuos jo kolegas.
Filmo „Vyrai, kurie spokso į ožkas“ epizodas
Filmo „Vyrai, kurie spokso į ožkas“ epizodas / „Acmefilm“ nuotr.

Paklaustas, apie kokius aktorius tiksliai kalba, Holivudo moterų numylėtinis net nesistengė išsisukti iš padėties ir tiksliai įvardijo kolegą, kilusį iš Škotijos, Ewaną McGregorą. Anot jo, E.McGregorui būtų neprošal išsipirkti keletą vaidybos pamokų iš ožkos.

„Labai daug laiko praleidau su šiais gyvūnais. Ožka, į kurią turėjau būti nukreipęs hipnotizuojantį žvilgsnį, pasižymėjo ir neblogomis aktorės savybėmis. Ji įvykdydavo viską, kas liepiama. Gaila, negaliu to paties pasakyti apie Ewaną. Jei tik būčiau privertęs jį bent šiek tiek daugiau laiko praleisti su tuo gyvūnu, visi įmanomi geriausio aktoriaus apdovanojimai būtų jo rankose“, – sarkastiškai juokavo G.Clooney.

„Kad ir kokie būtų geri aktoriai, nemanau, jog artimiausioje ateityje norėčiau dar tiek daug laiko praleisti su šiais gyvūnais!“ – nežinia, ar dėl gyvūnų kvapo, ar dėl galimos konkurencijos, aktorius išreiškė tokį pageidavimą.

Net ir šiek tiek pasijuokęs iš E.McGregoro, G.Clooney prisipažino, jog dirbti su šiuo aktoriumi buvo vienas malonumas, mat škatas padarė paprasto ir neišpuikusio vaikinuko įspūdį.

„Likau nustebęs, koks Ewanas yra paprastas ir nuoširdus. Jis man labai daug papasakojo apie savo keliones aplink pasaulį motociklu. Manau, tokiems iššūkiams pasiryžtų nedaug aktorių. O svarbiausia, kad ne linksmybės, bet darbas iškeliamas į pirmą vietą. Ir tik jį atlikę leisdavome sau atsipalaiduoti. Jis tiesiog šaunus“, – savo susižavėjimo „Traukinių žymėjimo“ žvaigžde neslėpė G.Clooney.

Abu šiuos aktorius galima bus sutikti jau vasario 19 dieną pasirodysiančioje brolių Cohenų stiliaus komedijoje „Vyrai, kurie spokso į ožkas“. Tai politinė satyra, nufilmuota pagal Jono Ronsono, „The Guardian" žurnalisto, 2004 metais pasirodžiusį romaną. Jis teigia, jog šį romaną parašyti įkvėpė dokumentinis televizijos BBC serialas, kuriame atsargos generolas Albertas Stubblebine'as III pasakojo apie psichinių galių naudojimą kariuomenėje. Be šių dviejų puikių aktorių, filme pasirodo Jeffas Bridgesas, „Amerikietiškų grožybių“ meistras Kevinas Spacey bei pagrindinė herojė – ožka.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius