Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 04 15

Parker: ką žiūrovai (ne)pamatys filme „Seksas ir miestas 2“? (nuotraukos, video)

Aktorė Sarah Jessica Parker jau nuo gegužės 28 dienos sugrįžta į didžiuosius kino ekranus kultinio filmo „Seksas ir miestas“ tęsinyje – kino juostoje „Seksas ir miestas 2“. Artistė, kuri yra ir šio filmo prodiuserė, atskleidė, kas nutiko per filmavimą Afrikoje, kaip pasikeitė pagrindinių herojų gyvenimas šiame filme ir kodėl ji garbina Šaunųjį suvaidinusį Chrisą Noth.
Filmas „Seksas ir miestas 2“
Filmas „Seksas ir miestas 2“ / Kadras iš filmo

Koks jausmas buvo vėl kartu dirbti su Kim, Cynthia ir Kristina, kurios filme vaidina Samanthą, Mirandą ir Charlotte'ę?

Mes visos apkalbėjome tai, kad pirmą kartą, filmuojant „Seksą ir miestą 2“, turėjome galimybę pagyventi kartu. Visos turėjome kuriam laikui palikti brangiausius mums žmones, vyrus, vaikus, draugus, vaikinus, kitus šeimos narius ir pagyventi kartu viename viešbutyje. Maroke mes tikrąja to žodžio prasme gyvenome kartu – ir tai buvo nuostabu! Manau, kad tai buvo geriausias laikas mums kaip grupei, nes po darbo mes negrįždavome namo, bet toliau leisdavome laiką kartu. Mes niekada nesijautėme artimesnės ir labiau nepasitikėjome viena kita kaip per šį filmavimą.

Kokią mes išvysime Carrie'ę šiame filme?

Filme įvykiai klostosi po dvejų metų nuo pirmojo filmo pabaigos, kai Carrie ištekėjo už savo gyvenimo meilės, vyro, kurio siekė visą savo suaugusios moters gyvenimą. Aš žaviuosi režisieriumi Michaeliu Patricku Kingu, kuris visada labai gudriai sukuria piešinį lyg portretą, kuris iš pirmo žvilgsnio yra nuostabus, o tada pradeda atsiskleisti įvairūs niuansai.

Kadras ia filmo/Filmas Seksas ir miestas 2
Kadras iš filmo/Filmas „Seksas ir miestas 2“

Žiūrovai pamatys, kaip Charlotte sprendžia, ką reiškia būti gera mama, kuri sėdi namuose, ir kaip ji jaučiasi dėl savo seksualumo, svarstydama, kaip jos vyras ją mato. Miranda, žinoma, nerimauja dėl to, ar ji yra profesionalė, galvoja, ko ji iš tiesų nori ir kas jai svarbiausia gyvenime – buvimas motina ar gerai žinoma teisininke.

Samantha susiduria su mintimis apie senėjimą ir tuo, ką jis jai reiškia bei ką norėtų, kad jis jai reikštų. O Carrie parašė knygą apie vedybinį gyvenimą. Ji visą savo karjerą rašė apie buvimą viengunge ir pirmą kartą rašo visiškai kita tema. Tiesa ta, kad ji nelabai išmano apie santuokinį gyvenimą, nes yra ištekėjusi labai trumpą laiką ir nesijaučia taip gerai, kaip norėtų.

Ji sugeba apie tai samprotauti, bet emociškai, manau, ji jaučiasi negalinti pasakyti: „Mano lūkesčiai dėl partnerio ir savęs pasiteisino.“ Carrie užduoda sau klausimą „Taip, aš atšvenčiau vestuves, bet ar esu ištekėjusi?“ Filmo gale ji atsakys į šį klausimą. Tarp vestuvių ir buvimo ištekėjusia yra didelis skirtumas...

Ar galite papasakoti, nuo kuo prasideda filmas, ir kas priverčia herojes iškeliauti į Abu Dabį?

Samantha sugrįžta gyventi į Niujorką, ji vėl sėkmingai vadovauja viešųjų ryšių kompanijai. Charlotte laiką leidžia su savo vaikais. Miranda kaip partnerė dirba teisės paslaugų firmoje, ko ji norėjo visą gyvenimą. O Carrie netrukus turi išleisti savo ketvirtąją knygą, bet labai bijo kritikų recenzijų, nes nėra tikra dėl temos, kurią knygoje narplioja.

Pakankamai sėkminga kino žvaigžde tapęs Smithas pakviečia Samanthą į savo filmo, nufilmuoto Arabų Emyratuose, premjerą. Šį filmą finansavęs Abu Dabio šeikas pakviečia Samanthą ir mus visas savaitę praleisti jo septynių žvaigždučių viešbutyje ir vėliau jį pareklamuoti. Taip mes visos sėdame į lėktuvą ir išskrendame į Abu Dabį.

Kadras ia filmo/Filmas Seksas ir miestas 2
Kadras iš filmo/Filmas „Seksas ir miestas 2“

Kaip sekėsi dirbti Maroke ir jodinėti kupranugariais?

Visa marokietiška patirtis buvo nepakartoja! Mes filmavomės, atrodo, žmogaus rankų nepaliestose Saharos dykumos kopose – tai buvo beprotiška. Negalėjau net įsivaizduoti, kaip tai atrodys filme, kai pamačiau tas kopas, mūsų kostiumus ir kupranugarius.

Filme neužfiksuotos mūsų pakankamai ilgos kelionės iš dykumos į viešbutį vakarais. Ten nebuvo tikro kelio – mes tiesiog važiuodavome dykumos takeliu, stebėdami aplinką – tai buvo magiškas laikas.

Kokia kostiumų ir drabužių svarba šiame filme? Jie laikomi didžiuliame sandėlyje, tiesa?

Visi turėtų žinoti, kad tas kostiumų kambarys per 12-13 serialo, vėliau filmo kūrimo metų išaugo į kažkokį alternatyvų pasaulį. Kai mes pradėjome kurti serialą „Seksas ir miestas“, vienos serijos visų herojų drabužiams bei aksesuarams mes skirdavome maždaug 10 tūkstančių dolerių. Ir niekas mums nieko neskolindavo – mes negalėdavome net gauti kojinių vienai parai. Tačiau nuostabi mūsų stilistė Patricia Field savo kūrybiškumu ir gudrumu sugebėjo parodyti Niujorką tokį, koks jis tuo metu buvo.

Kadras ia filmo/Filmas Seksas ir miestas 2
Kadras iš filmo/Filmas „Seksas ir miestas 2“

Dabar mes turime gamybai skirtai aukštą, kurio plotas maždaug 400 kvadratinių metrų. Jame šimtai – iš tiesų šimtai – drabužių kabyklų ir lentynų su visų svarbių ir kylančių pasaulio dizainerių rūbais. Kai turi didžiulį kambarį, kuriame vien tik batai, arba kambarį, kuriame laikomi tik nuostabūs papuošalai ar rankinės – tai yra tiesiog nuostabu!

Ar galite papasakoti apie kartu su jumis vaidinusius vyrus – Chrisą Nothą, vaidinantį Šaunųjį, ir Johną Corbettą, įkūnijantį Aidaną?

Chrisas yra toks, kurio negali iki galo pažinti. Man didelė garbė su juo dirbti – džiaugiuosi, kad jis mane prisileido ir šiek tiek man atsivėrė. Jis pasitiki manimi, o aš pasitikiu juo. Manau, niekas kitas negalėtų suvaidinti Šauniojo ir tai kartais jam tampa našta. Turiu galvoje tuo atvejus, kai jis eina gatve, o žmonės jam šaukia „Ei, pone Šaunusis!“.

O Johnas Corbettas – žodžiais negaliu apsakyti, koks jis yra talentingas ir apdovanotas žmogus. Jis puikus aktorius. Gal iš šalies atrodo, kad jam viską suvaidinti pavyksta be didelio vargo, bet iš tiesų jis dirba labai sunkiai. Ir dėl to labai išgyvena. Mūsų konkrečiu atveju jis į „Seksą ir miestą“ sugrįžo po labai ilgos – gal 8 ar 9 metų – pertraukos. Todėl jis tikrai jautė didelį spaudimą. Tačiau scenos su juo – tikrai puikios.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius