Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 02 23

Pattinsonas įrodė galintis būti ir ne vampyras (video)

Šį savaitgalį BAFTA apdovanojimą gavusi kaip geriausia kylanti žvaigždė Kristen Stewart tvirtina, esą jos kolega „Saulėlydžio“ tęsiniuose Robertas Pattinsonas visus maloniai nustebins stipria ir puikia vaidyba romantinėje dramoje „Prisimink mane“ (angl. „Remember Me“).
Robertas Pattinsonas
Robertas Pattinsonas / Kadras iš filmo

Anot aktorės, daugeliui žmonių, netikėjusių R.Pattinsono aktoriniais sugebėjimais, pasižiūrėjus  šį filmą turėtų nelikti abejonių, nes merginų ir moterų dievukas šioje šeiminėje dramoje tobulai įsikūnijo į vaidinamą herojų ir tuo kai kuriems gali sukelti net pavydą.

„Robertas įtikinama ir stipria vaidyba filme „Prisimink mane“ neleis niekam suabejoti jo aktoriniais gabumais. Pati mačiau šį filmą, todėl ir esu įsitikinusi, jog žmonės jį taip pat dievins ir vaidinantį ne vampyrą“, – įspūdžiais po filmo dalijosi K.Stewart.

Liepos mėnesį „Saulėlydžio“ tęsinyje „Užtemimas“ pasirodysiantis R.Pattinsonas filme „Prisimink mane“ taip pat atlieka pagrindinio herojaus vaidmenį. Tik šįkart aktoriaus mylimąją vaidina kita jauna ir žavesiu K.Stewart nenusileidžianti aktorė Emilie de Ravin. Jau filmavimo darbų pradžioje sklido gandas, esą balandėliai pradėjo burkuoti ne tik filmavimo aikštelėje, bet ir už jos ribų.

Tačiau K.Srtewart tokios kalbos – nė motais. Todėl ji net nesigilina į gandus ir toliau giria savo kolegą ir gyvenimo draugą.

„Sunku vertinti savo draugus, o ypač tuos, kuriuos pažįsti kaip nuluptus. Esu įsitikinusi Roberto sugebėjimu kuo puikiausiai vaidinti bet kokio stiliaus ir žanro filme“, – pagyrų neslėpė aktorė.

„Prisimink mane“ – tai jautrus pasakojimas apie meilės galią, stiprius šeimos saitus ir apie tai, kaip svarbu gyventi iš visos širdies, tarsi tai būtų paskutinė diena šiame pasaulyje. Filme taip pat vaidina tokios žvaigždės kaip Pierce‘as Brosmanas bei Chrisas Cooperis.

VIDEO: "Prisimink mane" kinuose nuo balandžio 2 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius