Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 09 28

Patyrusi Brado Pitto vadovavimą, Julia Roberts neslėpė susižavėjimo (video)

Aktorė Julia Roberts buvo maloniai nustebinta kolegos Brado Pitto sugebėjimo „Valgyk, melskis, mylėk“ filmavimo metu iš už kameros vadovauti visai kūrybinei komandai. Ji teigė, kad „Negarbingų šunsnukių“ žvaigždė pasirodė kaip nepriekaištingas šefas.
Julia Roberts
Julia Roberts / „Acmefilm“ nuotr.

Filme B.Pittui teko vykdomojo prodiuserio vaidmuo. Ir, anot aktorės, B.Pittui kuo puikiausiai sekėsi susidoroti su šiuo iššūkiu. Viena iš priežasčių – jis pasitikėjo visų aktorių galimybėmis kuo puikiausiai atlikti savo darbą, todėl per daug nesikišdavo į jų vaidybą, o tai visus skatino dar aukščiau iškelti savo galimybių kartelę.

„Jis tiesiog nuostabus, nes niekada per daug nesikišdavo ir leisdavo su paskirtomis užduotimis susitvarkyti patiems. Galbūt tik kartais neplanuotai užsukdavo į svečius arba atsiųsdavo elektroninius laiškus, o šie visus įkvėpdavo dar didesniems iššūkiams. Bradas – labai draugiškas ir malonus žmogus, juo visi tiki ir pasitiki“, – gražių žodžių kolegai negailėjo aktorė.

Taip pat J.Roberts atskleidė, kad jai nebuvę labai sunku vaidinti filmo herojės apsisprendimą kasdienybės šurmulį išmainyti į metus trunkančią kultūrinę ir dvasinę kelionę po pasaulį, nes pati kadaise Holivudą buvo ilgesniam laikotarpiui išmainiusi į Prancūziją.

„Prisimenu, kaip prieš 25 metus per kelias akimirkas apsisprendžiau kuriam laikui su keliais draugais išvykti į Prancūziją. Tą akimirką man tiesiog buvo pasidarę bloga nuo įtampos ir streso, kurį kasdien patirdavau. Manau, imti ir tiesiog išvykti pakeliauti – nuostabi patirtis“, – seniai patirtais išgyvenimais džiaugėsi trijų vaikų mama.

Filmas „Valgyk, melskis, mylėk“ kino teatruose – nuo spalio 8 d.

VIDEO: Eat Pray Love - Eddie Vedder Music Video

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius