-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 05 09

Penktadienio, tryliktosios, išvakarėse Vilniaus kino teatre laukiama kunigų ir vienuolių

Šį penktadienį, gegužės 13 d., Vilniuje esančiame kino centre „Multikino“ organizuojamas Penktadienio 13-osios maratonas, kurio metu bus rodomi populiarūs siaubo, mokslinės fantastikos ir veiksmo filmai, o šios mistinės dienos išvakarėse, gegužės 12 d., kino centre laukiami kunigais, vienuoliais ir vienuolėmis persirengę žiūrovai, kurie galės nemokamai ar perpus pigiau stebėti išankstinį filmo „Kunigas“ seansą.
Kadras iš filmo „Kunigas“
Kadras iš filmo „Kunigas“. / „Multikino“ nuotr.
Temos: 1 Multikino

„Tikima, kad penktadienis, trylikta, neša nesėkmes. Įvairūs mokslinai tyrimai ir nelaimingų atsitikimų statistika to nei patvirtina, nei paneigia. Tuo tarpu mes norime įrodyti, kad ši diena gali būti sėkminga. Šį penktadienį siaubo ir veiksmo filmų mylėtojai galės už specialią kainą pažiūrėti tris populiarus filmus, tarp kurių – ir mokslinės fantastikos filmo „Kunigas“ premjera“, – sako kino centro „Multikino“ rinkodaros vadovas Raimundas Bilinskas.

Pasak jo, pastarojo filmo išankstinis seansas „Multikino“ – ketvirtadienį, gegužės 12 d., į kurį žiūrovai kviečiami ateiti persirengę kunigais, vienuoliais ar vienuolėmis arba turėti šiuos personažus simbolizuojančių atributų. Pirmieji dvidešimt naujojo filmo tematika pasipuošę žiūrovai jį galės žiūrėti nemokamai, visiems kitiems persirengėliams bilietai kainuos perpus pigiau.

Penktadienio 13-osios maratono repertuare be „Kunigo“, kurį režisavo vaizdo efektus tokiems filmams kaip „Geležinis žmogus 2“, „Karibų piratai: pasaulio pakrašty“ ir „Karibų piratai: numirėlio skrynia“, „Naktis muziejuje“ ir kitiems kūręs Scott Charles Stewart, „Multikino“ taip pat rodys siaubo trilerį „Egzorcizmas” su „Oskaro” laimėtoju Anthony Hopkins ir fantastinį veiksmo filmą „Aušros kariai” su dviem „Oskarams” nuominuotu aktoriumi Ethan Hawke. 

Bilietus į Penktadienio 13-osios maratoną ir išankstinį filmo „Kunigas“ seansą galima įsigyti kino centro „Multikino“ kasose (ppc „Ozas“, III aukštas) ir internete adresu www.multikino.lt 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius