-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2009 01 16

Per peštynes Hudson sužeidė Hathaway

Vargu, ar kas galėtų patikėti, kad filmavimasis komedijoje apie dvi tą pačią dieną ketinančias ištekėti geriausias drauges, galėtų sukelti grėsmę sveikatai? Tai neabejodamos iškart patvirtintų aktorės Kate Hudson ir Anne Hathaway, filme „Nuotakų karai“ suvaidinusias tokias drauges. Jaunos ir žavios aktorės buvo taip įsijautusios į savo vaidmenis, jog peštynių metu šiek tiek persistengė ir filmavimo metu buvo priverstos padaryti pertrauką.
Filmas „Nuotakų karai“
Filmas „Nuotakų karai“ / Kadras iš filmo

Kaip ir dera merginų grumtynėms, dėl visko kaltas įspūdingo dydžio žiedas, kuriuo aktorė K. Hudson netyčia „brūkštelėjo“ per Anne Hathaway veidą.

„Žiūrėdami filmą, atkreipkite dėmesį, kokį nenormalaus dydžio žiedą ant piršto turi Kate Hudson. Įsivaizduokite situaciją, kai, skęsdama tiulio debesyse, Kate Hudson mosteli ranka, o žiedas su 9 karatų deimantu pliaukšteli tiesiai tau per veidą?“, – vaizdingai sceną iš filmo „Nuotakų karai“ nupasakojo A. Hathaway.

Būtent po šio netikėto pliaukštelėjimo išvydę Anne Hathaway, sėdinčią su ledo pakeliu prie veido, kai kurie aikštelėje dirbę kūrybinės grupės nariai paskleidė gandus, kad viso filmavimo metu abi aktorės nuolat nesutarė ir pykosi.

Ar įmanoma, kad dvi geriausios draugės susituoktų tą pačią dieną? Smagi komedija su žaviomis K. Hudson ir A. Hathaway „Nuotakų karai“ kinuose startuoja jau nuo sausio 16 dienos!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius