-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2010 05 06

Po naujausio filmo aktorė tapo perukų gerbėja (video)

Nuo šiol aktorė Katherine Heigl kategoriškai nesutinka , kai jai siūlo persidažyti plaukus spalvą dėl vaidmens. Neseniai iš blondinės brunete tapusi aktorė teigia, jog visai neseniai sužinojo apie perukų teikiamus privalumus ir filmuose, kur jai reikės pakeisti plaukų spalvą, ji naudosianti tik pastaruosius.
Aktorė K.Heigl ir A.Kutcheris
Aktorė K.Heigl ir A.Kutcheris / „Acmefilm“ nuotr.
Temos: 1 Katherine Heigl

Neseniai dėl vaidmens filme „One for the money“ savo garbanų spalvą pakeitusi iš šviesios į tamsią, ji vėl turėjo susigražinti prieš tai buvusią spalvą filmo „Ponas ir ponia Gangsteriai“ reklaminei kampanijai.

Acmefilm nuotr./Aktorė K.Heigl tamsiais plaukais
Aktorė K.Heigl tamsiais plaukais

Tačiau, vietoj to, kad iš naujo kęstų varginantį plaukų perdažymo procesą, Katherin užsidėjo šviesios spalvos peruką, su kuriuo pasiekė tokį patį rezultatą, kokį būtų pasiekus persidažydama plaukus. Bet svarbiausia, kad nereikėjo gaišti daug laiko, kurį pastaruoju metu labai daug skiria įsivaikintai dukrelei iš Korėjos.

„Ruošdamasi reklaminei „Ponas ir ponia Gangsteriai“ fotosesijai nemažai laiko sutaupiau plaukų spalvą pakeisdama peruko pagalba. Geros kokybės perukus iš tiesų yra sunku atskirti nuo natūralių plaukų, todėl, mano nuomone, net neverta kankintis perdažant plaukus. O tai ypač svarbu, kuomet vienu metu reikia filmuotis dviejuose filmuose, įkūnijant skirtingos išvaizdos herojes“, – patarimais  dalijosi aktorė.

Taip pat Katherin papasakojo, jog jos šukuosenos pokyčiai sukėlė nemenką šoką ne tik jai pačiai, bet ir jos sutuoktiniui, muzikantui Joshui Kelley.

„Išvydus save veidrodyje, likau priblokšta. Mano plaukai tapo net ne tamsiai rudos spalvos, bet juodi. Prireikė poros dienų, kol pripratau prie naujos savęs ir nebesutrikdavau pamačius veidrodyje“, – šmaikštavo aktorė Katherin Heigl.

„Kai tuo tarpu mano vyras, tik išvydęs mane pašėlo. Jam taip patiko naujasis įvaizdis, jog pageidavo kurį laiką tokį ir išlaikyti. Smagu, nors iš tiesų pasikeitė tik mano plaukų spalva, o aš likau tokia pati, su tokiais pačiais kvailokais juokeliais“, – saviironijos nevengia aktorė.

„Ponas ir ponia Gangsteriai“ – romantinė komedija apie tai, kaip po atostogų romanu prasidėjusių keleto laimingų vedybinio gyvenimo metų, Džena sužino, kad jos svajonių vyro darbas yra ne toks jau nekaltas. Netikėtai pora tampa samdomų žudikų taikiniu, ir Dženai tenka rūpintis ne tik buitimi, bet ir tuo, kaip išnešti sveiką kailį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius