Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 04 27

Premjera: abi baltos „Geležinio žmogaus“ ledi

Iš Londono į Los Andželą dėl Islandijoje išsiveržusio ugnikalnio perkelta filmo „Geležinis žmogus 2“ premjera, kaip ir tikėtasi, subūrė daugybę Holivudo garsenybių.
Gwyneth Paltrow ir Robertas Downey jaunesnysis
Gwyneth Paltrow ir Robertas Downey jaunesnysis / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Tiesa, žurnalistus nustebino filmo aktorių Scarlett Johansson ir Gwyneth Paltrow suknelių spalvos pasirinkimas. Prieš keletą dienų abi moterys filmo kūrybinės komandos fotosesijoje vilkėjo pilkas sukneles, o šįsyk abi rinkosi baltus apdarus. Tiesa, stiliai gerokai skyrėsi – vyresnioji aktorė, 37-erių G.Paltrow, pasirinko berniukišką komplektą su trumpais šortais, o 25-erių S.Johansson – žavią asimetrišką trumpą suknelę.

Dailymail.co.uk teigimu, nenuostabu, kad abi aktorės į premjerą nepasikvietė savo garsių sutuoktinių – abi jos itin nelinkusios dalintis asmeniškumais apie santuokas su aktoriumi Ryanu Reynoldsu (S.Johansson) ir grupės „Coldplay“ vokalistu Chrisu Martinu (G.Paltrow). Pats „Geležinis žmogus“ – Robertas Downey jaunesnysis premjeroje pasirodė kartu su žmona, prodiusere Susan.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Scarlett Johansson
Scarlett Johansson

„Abi herojės yra stiprios, nepriklausomos moterys, galinčios apsieiti be vyrų jų gyvenime. Jos vykdo sklandžią operaciją ir valdo žaidimą, manau, taip yra todėl, kad režisierius Jonas Favreau žavisi stipriomis moterimis“, – apie savo ir G.Paltrow herojes sakė S.Johansson. Ji pridūrė besidžiaugianti galinti būti pavyzdžiu filmą žiūrėsiančioms paauglėms. Tiesa, aktorės premjeros metu atsisakė fotografuotis ant raudonojo kilimo kartu, tuo paaštrindamos kalbas apie savo nesutarimus. Manoma, kad G.Paltrow buvo įžeista, kai ją kino juostoje užtemdė S.Johansson. Vyresnioji aktorė net nepateko į reklaminius filmo plakatus.

Premjeroje taip pat apsilankė filme vaidinantis Mickey Rourke su mergina Anastassia Makarenko, Sylvesteris Stallone su žmona Jennifer Flavin bei daugybė kitų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius