Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 11 27

Savaitės kino naujienos: M.Scorsese „Tyla“, Khaleesi „Žvaigždžių karuose“ ir robotas D.Trumpas

Šią savaitę Martinas Scorsese pagaliau pasidalino nuostabiu „Tylos“ anonsu, Benas Wheatley žengė į komiksų pasaulį, Emilia Clarke prisijungė prie „Žvaigždžių karų“, o Matthew McConaughey pasuko į devinto dešimtmečio Detroitą.
Savaitės kino naujienos / Fotokoliažas
Savaitės kino naujienos / Fotokoliažas

Kai esi M.Scorsese, kiekviena naujiena apie tavo filmą sukels triukšmo. Bet kai esi M.Scorsese ir išleidi anonsą filmo, kurį sukurti svajojai 28-erius metus, tas triukšmas užgoš visas kitas kino naujienas.

Tad mes nesipriešiname ir pradedame nuo po mėnesio į kinus JAV išeisiančios „Tylos“ anonso, o straipsnio pabaigoje pridedame naujų nuotraukų.

VIDEO: SILENCE Trailer (2016)

Tuo tarpu B.Wheatley, kurio vardas žinomas vis daugiau žiūrovų, apsiėmė kurti komiksais paremtą filmą. Franko Millerio „Hard Boiled“ pasakoja apie robotą žudiką, mylintį tėvą ir piktą mokesčių rinkėją, kurie iš tiesų yra vienas ir tas pats žmogus.

Skamba beprotiškai, bet jei matėte B.Wheatley „Turistus“ arba „Aukštą klasę“, šitai nei kiek nenustebins. Pagrindinį vaidmenį atlikti turėtų Tomas Hiddlestonas.

E.Clarke nuo „Sostų karų“ pradžios tapo vienu atpažįstamiausių veidų Holivude, nors be Daenerys Targaryen jos vaidmenys didelio pėdsako nepaliko. Dabar ji jungiasi prie neabejotinai didžiausio projekto savo karjeroje – „Žvaigždžių karų“.

Hanui Solo skirtas tęsinys pasirodys 2018-ųjų gegužę, jauną Harrisoną Fordą vaidins Aldenas Ehrenreichas. Kol kas neaišku, ką tiksliai ten veiks E.Clarke, bet atspėti turbūt nesunku.

Po savo „Oskaro“ M.McConaughey turi pakankamai laisvės vaidinti, ką tik nori. O nori jis vaidinti Richardą Wershe jaunesnįjį, buvusį Detroito narkotikų karalių.

Detalių apie projektą kol kas itin mažai, bet akivaizdu, jog rasė čia atliks svarbų vaidmenį – R.Wesche buvo baltaodis nusikaltėlis baltaodžiams nepaprastai priešiškose vietose. Filmą režisuos Yannas Demange, „1971-ųjų“, rodyto ir Lietuvoje, autorius.

Laikai, kai Terrence’as Malickas išleidžia du filmus per penkiolika metų seniai praėjo. Nors metų pradžioje išeina jo dokumentinis „Kelionė per laiką“ ir planuojamas „Weightless“ išleidimas, 2018-ais jis ketina baigti naują filmą apie Antrą pasaulinį karą.

Juosta pasakos apie Franzą Jägerstätterą, austrą, atsisakiusį stoti nacių pusėn ir už tai 1943-ais nubaustą mirties bausme. Skamba kaip mažiausiai ambicingas iš visų T.Malicko projektų, bet yra tokių (kaip kad šių eilučių autorius), kurie sakytų, jog būtent to jam ir reikia.

„Lionsgate“ iš visų jėgų stengiasi perdaryti „Kalnietį“. Tam pasamdytas „Johną Wicką“ režisavęs Chadas Stahelski. Kol kas neaišku nei kas vaidins herojų, nei kada filmas pasirodys, nei kas viso šito prašė.

Mažai kas apie Donaldo Trumpo valdymo metus kol kas aišku, bet galima neabejoti, kad netrūks jį pašiepiančių komikų, menininkų ir žurnalistų. Vienas pirmesių tai darančių režisierių yra argentinietis Ale Damiani, išleidęs trump-ametražį apie robotą prezidentą.

VIDEO: M.A.M.O.N. - Latinos VS. Donald Trump / Ale Damiani

Puslapis „Masterpiece PBS“ pateikė naujų „Šerloko“ serialo nuotraukų. Fanai laukia naujojo sezono nuo 2014-ųjų, bet dabar liko visai nebedaug – ketvirtas „Šerloko“ sezonas išleidžiamas pirmą 2017-ųjų dieną.

Kartais kine sukurti kokybiškam filmui neužtenka kelių talentingų žmonių. Tai įrodo „Paskutinis veidas“, Kanuose nušvilpta drama apie Vakarų Afrikoje dirbančius daktarus. Nepaisant to, jog jį režisavo Seanas Pennas, o vaidina Charlize Theron ir Javieras Bardemas, „Paskutinis veidas“ atrodo kaip melodramos parodija.

VIDEO: THE LAST FACE - Official Trailer [HD]

O dabar žadėtos „Tylos“ nuotraukos:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius