Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 25

Scenaristas Aaronas Sorkinas: biografinis filmas apie Steve’ą Jobsą bus labai geras!

Iš karto po Steve’o Jobso mirties pasirodę pranešimai apie biografinį bendrovės „Apple“ įkūrėjo filmą netrukus gali tapti realybe.
Steve'as Jobsas
Steve'as Jobsas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Steve'as Jobsas

Filmą apie jau kultine asmenybe tapusį verslininką nori kurti kino bendrovė „Sony“. Kalbama, kad juostos scenaristu gali tapti Aaronas Sorkinas, sukūręs scenarijų ir filmui „Socialinis tinklalapis“, pasakojančiame apie „Facebook“ įkūrėją Marką Zuckerbergą.

Iš pradžių nekomentavęs šių kalbų, dabar A.Sorkinas prisipažįsta, kad jis išties svarsto tokią galimybę.

„Sony“ paprašė manęs parašyti scenarijų filmui apie Steve’ą Jobsą ir šiuo metu labai rimtai svarstau šią galimybę, – pasakoja A.Sorkinas. – Tai turėtų būti išties reikšmingas filmas, nes, kad ir kas jį kurtų, jis bus labai geras.“

Filmo scenarijus bus kuriamas pagal vienintelę oficialią bendrovės „Apple“ įkūrėjo Steve’o Jobso biografiją, kurią parašė jo asmeninis biografas Walteris Isaacsonas.

Kovą su retos formos vėžiu spalio mėnesį pralaimėjęs bendrovės „Apple“ vadovas visuomet itin vengė viešumo ir nemėgo pasakoti apie save, tačiau W.Isaacsonas pelnė S.Jobso pasitikėjimą – knygoje pateikiami daugiau nei 40 interviu su pačiu S.Jobsu, padarytų per pastaruosius dvejus metus, ir daugiau nei šimtu jo artimųjų, draugų, kolegų ir konkurentų.

Knygos autorius tikina, kad verslininkas mielai pasakojo apie savo gyvenimą ir visiškai nesikišo į knygos turinį – nebuvo pateikęs jokio nepatogių temų ar klausimų sąrašo, pats savo artimuosius ir draugus drąsino kalbėti kuo atviriau bei sąžiningiau ir netgi neprašė leisti jam perskaityti knygos rankraščio prieš atiduodant jį į spaustuvę.

Vos pasirodžiusi prekyboje vienintelė oficiali S.Jobso biografija akimirksniu tapo pasauliniu bestseleriu. Netrukus šią biografija lietuviškai išleis ir leidykla „Obuolys“. Prekybos vietose ji pasirodys 2012 m.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius