Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 05 20

Skaitytojų atostogų akimirkose – užsienio šalių įspūdžiai (nuotraukos)

Naujienų portalas 15min.lt kartu su kino teatru „Pasaka“ organizavo konkursą „Kino kelionė į Graikiją“. Jame visi, norintys laimėti kvietimus į filmą „Smulkus nusikaltimas“, kurio veiksmas vyksta saulėtoje Graikijoje, turėjo siųsti savo atostogų svečiose šalyse nuotraukas.
Jurga Amazonėje
Jurga Amazonėje / Asmeninio albumo nuotr.

Mūsų pašto dėžutė sulaukė daugybės jūsų laiškų, kuriuose daugelis jūsų negailėjo pasidalinti net keliomis gražiausiomis savo atostogų nuotraukomis. Redakcija atrinko konkurso kriterijus atitinkančias fotografijas, kuriomis siūlome pasidžiaugti ir kitus skaitytojus. Pats laikas pradėti svajoti, o gal ir planuoti vasaros atostogas! Tegul vaizdinga atostogų įspūdžių galerija jus įkvepia!

Taip pat skelbiame konkurso „Kino kelionė į Graikiją“ laureatą – juo tapo skaitytoja Jurga, atsiuntusi smagią savo atostogų Amazonėje akimirką. Laimėtoja kviečiama į Vilniaus kino teatrą „Pasaka“ pasižiūrėti filmo „Smulkus nusikaltimas“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius