Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 06 22

Startavo oficiali kino filmo „Amaya“ internetinė svetainė

Rugsėjo 17 dieną Lietuvos kino teatruose pasirodysiančio kino filmo „Amaya“ studijoje pats darbų įkarštis. Prieš kelias savaites pristatę pirmąjį filmo plakatą bei kinoteatrinį „Amaya“ anonsą šįsyk būsimus filmo žiūrovus kūrėjai kviečia užsukti į stilingą ir estetišką interneto svetainę.
Filmas „Amaya“
Filmas „Amaya“ / Kadras iš filmo

Svetainė sukurta, laikantis moderniausių kino filmų interneto puslapių kūrimo madų, ir drąsiai gali varžytis su geriausiais šios srities pavyzdžiais visame pasaulyje. Užburiantį svetainės stilių sukūrė dizaineris Rytis Gasparavičius iš 3akis.com. Svetainėje lankytojai ras daug informacijos apie kino filmą „Amaya“, jo kūrėjus ir aktorius (Maris Martinsons, Andrius Mamontovas ir kiti). Taip pat filmo anonsą, reklaminius plakatus bei nuotraukas iš filmavimo, kurias galima parsisiųsti.

„Labai laukiu filmo premjeros ir internetinis puslapis man atrodo kaip dar vienas žingsnis iki jos. Prie filmo kūrimo ir jo pristatymo dirba labai daug gabių ir atsidavusių žmonių, todėl aš neabejoju, kad filmas suras savo žiūrovą. Interneto svetainė www.amaya.lt labai tiksliai atitinka filmo dvasią ir atmosferą. Kviečiu visus apsilankyti ir pajusti iš kino virtuvės sklindančio naujo patiekalo aromatą“, – taip „Amaya“ interneto svetainę pristatė Andrius Mamontovas.

Svetainėje nuolat skelbiamos filmo naujienos, o taip pat rengiami įvairūs konkursai, kuriuose dalyvaujant galima laimėti unikalių filmo dovanų. Aplankykite kino filmo „Amaya“ svetainę, o nuo š.m. rugsėjo 17 dienos pamatykite filmą visuose Lietuvos kino teatruose!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius