Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 08 08

Sylvesteris Stallone didžiuojasi galėdamas būti „bjauriausių vyrukų grupėje“ (video)

Aktorius, žinomas kaip viena didžiausių veiksmo filmo žvaigždžių, Sylvesteris Stallone grįžta į didijį ekraną su filmu „Nesunaikinami“ („The Expendables“), praneša foxnews.com.
Filmas „Nesunaikinami“
Filmas „Nesunaikinami“ / Kadras iš filmo

Vienas iš filmo kūrėjų ir aktorių S.Stallone subūrė tikrą dviejų pastarųjų dešimtmečių veiksmo filmų garsenybių būrį: aktorius Dolphą Lundgreną, Jetą Li, Mickey Rourke'ą, Steve'ą Austiną ir Bruce'ą Willisą.

Veiksmo trileris, kurio premjera numatoma rugpjūčio 13 dieną, pasakoja apie puikiai treniruotų ir labai pavojingų vyrukų komandą, kuri siunčiama į vieną Pietų Amerikos šalį nuversti nuožmaus vietos diktatoriaus.

Žmonės sako „vau, kokie seksualūs vyrukai“, o aš sakau: „Atsiprašau, jūs kalbate apie „Saulėlydžio“ komandą, ne apie mus.

„Manau, kad filme yra surinkta pačių bjauriausių vyrukų iš viso pasaulio grupė. Štai kodėl aš didžiuojuosi. Visi mes atrodome kaip arklio pasagos ar beisbolininko pirštinės. Žmonės sako „vau, kokie seksualūs vyrukai“, o aš sakau: „Atsiprašau, jūs kalbate apie „Saulėlydžio“ komandą, ne apie mus“, – savikritiško humoro nestokojo S.Stallone. 

Tačiau S.Stallone kolega aktorius M.Rourke'as nenusiteikęs giliai į širdį imti šių žodžių.

„Jis konkuruoja net su savimi. Jis daug iš savęs reikalauja ir daug į save investuoja. Aš manau, tai privaloma daryti, jeigu nori išgyventi ir būti ilgaamžis“, – apie kolegą atsiliepė M.Rourke'as.

S.Stallone, kuriam dabar yra 64 metai, didžiojo kritikų pripažinimo sulaukė 1976 metais, kai  nusifilmavo filme „Rokis“. Aktorius foxnews.com teigė, kad naujausias filmas „Nesunaikinami“ jį išmokė, kad būti veiksmo filmų herojumi nereiškia tik mokėti puikiai vaidinti – aktorius privalo nusiteikti gauti kelis smūgius ir mėlynių.

Filmuodamasis naujausiame filme aktorius manė, kad teks patirti traumų, bet prisipažino, jog skausmas jam visai nepatinka.

„Tai kaina, kurią tenka sumokėti“, – apie veiksmo filmų herojaus dalią atsiliepė jis.

 

VIDEO: 'The Expendables' Trailer HD

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius