Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

2010 07 14

Sylvesteris Stallone: iš dugno išlipau tik dėl vaikų

Prieš šią vasarą laukiamiausio veiksmo filmo „Nesunaikinami“ premjerą Sylvesteris Stallone teigia visai nesijaudinantis dėl kino juostos rezultatų, nes nebevaldo „aklos ambicijos“, kurių netrūko pradėjus karjerą.
Sylvesteris Stallone
Sylvesteris Stallone / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kita vertus, būtent dėl „Nesunaikinamų“ kino žvaigždė turėtų jaudintis labiausiai – šįkart jis ne tik vienas pagrindinių aktorių, bet ir režisierius, prodiuseris bei scenariaus autorius.

Veiksmo filmų žvaigždė prisipažino, kad „Rokio“ šlovės metais nerūpėjo niekas kitas, tik karjera, bet pastaruoju metu supratęęs, jog svarbiausia – šeima ir jos gerovė.

Prieš 35 metus, kai prasidėjo „Rokio“ era, turėjau aklų ambicijų. Karjera man buvo svarbiausias dalykas pasaulyje, tačiau turėjau begalę problemų asmeniniame gyvenime. Dabar esu visai kitas žmogus – atsidavęs šeimai ir nebemanau, kad dėl „Nesunaikinamų“ sėkmės turėčiau draskytis, kaip tai dariau „Rokio“ laikais“, – atviravo aktorius.

S.Stallone teigia, kad aistrą gyventi įkvėpusios trys dukterys: „Tos mergaitės atkapstė manyje atsakomybės ir rūpestingumo jausmus. Kai maniausi pasiekęs dugną, į mano gyvenimą atėjo šie vaikai ir aš tarsi atgimiau.“

Nesunaikinami“, kuriame pasirodo visi veiksmo filmų veteranai, įskaitant Arnoldą Schwarzeneggerį, Bruce'ą Willis‘ą ir Mickey Rourke'ą, kino teatruose pasirodys rugpjūčio 13 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius