Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 11 28

Šypseną dovanojantys filmai (nuotraukos)

Penktadienio vakarą kino teatre „Forum Cinemas Vingis“ gerą nuotaiką kėlė pirmą kartą Lietuvoje pasirodęs kino komedijų festivalis, kurį surengė „Viasat“ ir „Kino pavasaris“.
Penktadienio vakarą kino teatre „Forum Cinemas Vingis“ gerą nuotaiką kėlė pirmą kartą Lietuvoje pasirodęs kino komedijų festivalis.
Penktadienio vakarą kino teatre „Forum Cinemas Vingis“ gerą nuotaiką kėlė pirmą kartą Lietuvoje pasirodęs kino komedijų festivalis. / Linos Motužytės nuotr.

Festivalyje netrūko staigmenų: po Kirilo Glušajevo ir Algimanto Ramaškos kalbos į sceną įbėgo būrys lindihopo šokėjų. Tai buvo tarsi įvadas į netrukus rodytą komediją „Pagaminta Vengrijoje“. Pasibaigus filmui rengino svečiai buvo pakviesti į atidarymo vakarėlį.

Į festivalį susirinko nemažai žymių žmonių. Čia buvo galima išvysti Aistę Paškevičiūtę, Naglį Šuliją, Robertą Petrauską, Mindaugą Rainį, Gabrielių Liaudanską- Svarą, Artūrą Matkevičių- dj Mamanią, Jurgitą Jurkutę ir kitus. Dauguma jų liko sužavėti filmu.

Festivalio organizatoriai pavadino save „ geros nuotaikos ambasadoriais“. Tačiau A. Ramaška nebuvo patenkintas susirinkusių žmonių skaičiumi, nes, kaip pats teigė, „ rodomi geri fimai ir gaila, kad jų nepamato.“ Taip pat atskleidė, jog labiausiai laukia komedijos „Jamam Vudstoką“.

Kalbėdamas apie komedijų festivalį Robertas Petrauskas prasitarė, jog yra neholivudiško kino gerbėjas : „ Kai prasideda Kino pavasaris, aš čia gyvenu. Šis festivalis man yra neįprastas, bet prasidėjo labai linksmai.“

Bus rodomos aštuonios komedijos: „ Lemtingoji diena“, „Visi bilietai parduoti“, „Atšalusios sielos“, „O poto tebūnie tyla“, „ Jamam Vudstoką“ ir kt. Jas padėjo atrinkti ekspertas Edvinas Pūkšta, kuris puikiai išmano lietuvišką humorą.

Festivalis šypsenas dalins iki gruodžio 3 d. Kino komedijų uždarymą ketinama rengti klube „Tamsta“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius