-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 07 16

T.Cruise'o likimas priklauso nuo filmo „Kaip diena ir naktis“

Kino studija „Paramount Pictures Intl“ pradėjo filmuoti ketvirtą filmo „Misija neįmanoma“ dalį. Tačiau vis dar neaišku, ar Tomas Cruise'as gaus pagrindinį vaidmenį. Šis sprendimas priklausys nuo to, kaip pelningai pasaulyje pasirodys naujoji aktoriaus juosta „Kaip diena ir naktis“ („Knight and Day“).
Cameron Diaz ir Tomas Cruise'as filme „Kaip diena ir naktis“
Cameron Diaz ir Tomas Cruise'as filme „Kaip diena ir naktis“ / „Forum Cinemas“ nuotr.

Gana prastai Amerikos kino teatruose startavus filmui  „Kaip diena ir naktis“  Holivudo užkulisiuose pasklido gandas, kad T.Cruise'as gali būti pakeistas filme „Misija neįmanoma 4“. T.Cruise'as jau nebe tas – kainuoja brangiai ir nebesuneša aukso kalnų, kurių tikisi prodiuseriai.

„Forum Cinemas“ nuotr./Cameron Diaz ir Tomas Cruise'as
Cameron Diaz ir Tomas Cruise'as

Praėjusį antradienį „Paramount“ viceprezidentas Robas Moore'as nusprendė sudėlioti visus taškus ant „i“. „Mes labai džiaugiamės galėdami bendradarbiauti su T.Cruise'u ir rengiamės dirbti kartu“, – tikino R.Moore'as.

Trileris „Kaip diena ir naktis“, kuriame vaidina T.Cruise'as ir Cameron Diaz, Jungtinėse Valstijose kol kas uždirbo „tik“ 63 milijonus dolerių. Palyginti su kitais T.Cruise'o hitais, tikrai nėra daug. Už tėvynės ribų filmui sekasi: vien Rusijoje „Kaip diena ir naktis“ surinko beveik 8 milijonus dolerių. Penktadienį filmas pradedamas rodyti Australijoje, Brazilijoje bei Ispanijoje. Dėl šių trijų šalių „20th Century Fox“ puoselėja dideles viltis. Priešakyje – dar daugybė Europos šalių ir Japonija.

„Forum Cinemas“ nuotr./Cameron Diaz ir Tomas Cruise'as filme „Kaip diena ir naktis“
Cameron Diaz ir Tomas Cruise'as filme „Kaip diena ir naktis“

Kad pikti liežuviai nustotų pranašauti T.Cruise'ui karjeros pabaigą, filmui reikia priartėti iki 300 mln. dolerių.

Kaip kalba kai kurie kino verslo ekspertai, jeigu „Kaip diena ir naktis“ nesurinks reikalingos sumos užsienyje, T.Cruise'as nebus samdomas filmuotis ketvirtoje „Misijos neįmanomos“ dalyje. Negana to, jau šnekama, kad „Paramount“ slapta užsakė perrašyti scenarijų, kuriame būtų dar vienas vyriškas vaidmuo, kurio atlikti būtų galima pakviesti populiarų aktorių. Tad Ethanas Hantas gali įgyti mokinį.

„Misija neįmanoma“ – tai filmų rūšis, nuo pat pradžių nesusijusi su T.Cruise'u“, – prasitarė didelę įtaką turėjęs buvęs studijos darbuotojas.

C.Diaz ir T.Cruise'as romantinėje veiksmo komedijoje „Kaip diena ir naktis“ Lietuvos kino teatruose – jau nuo šio penktadienio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius