Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 01 08

„Tamsos riteris“ pelnė Žmonių simpatijų apdovanojimus

Holivude prasidėjus kasmetiniam apdovanojimų sezonui, filmas apie Betmeną „Tamsos riteris“ trečiadienį gavo penkis Žmonių simpatijų apdovanojimus (People's Choice Awards), tarp jų – mėgstamiausio filmo, superherojaus ir kito poros apdovanojimus, kurių pastarasis atiteko žvaigždėms Christianui Bale'ui ir Heathui Ledgeriui.
Aktorius Heathas Ledgeris filme „Tamsos riteris“.
Aktorius Heathas Ledgeris filme „Tamsos riteris“. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Visų filmo aktorių vardu labai ačiū gerbėjams, – sakė Ch.Bale'as. – Štai čia – Heathui“.

CBS ceremonija, kurią vedė Queen Latifah, šiemet grįžo į „Shrine Auditorium“ ir buvo transliuojama tiesiogiai. Pernai solidarizuojantis su streikavusiais scenaristais buvo parengta iš anksto įrašyta laida.

Atsiimti apdovanojimų šiemet atvyko tokios žvaigždės kaip Adamas Sandleris, Kate Hudson, Robinas Williamsas ir Reese Witherspoon.

Vakaras buvo itin sėkmingas ir kantri dainininkei Carrie Underwood, kuri išgarsėjo per televizijos talentų šou „Amerikos dievaitis“ (American Idol) ir kuri atsiėmė net tris apdovanojimus – kaip mėgstamiausia dainininkė, kaip 35 metų dar neturinti žvaigždė ir už kantri dainą „Last Name“.

„Gerbėjai ir už mane balsuojantys žmonės visų pirma suteikė man karjerą, – sakė C.Underwood. – Tai nuostabus vakaras“.

Žmonių simpatijų apdovanojimai, kurie šiemet buvo išdalyti 35-ą kartą, laikomi Holivudo žvaigždžių populiarumo matu ir kasmetinio pramogų industrijos apdovanojimų sezono pradžia. Šio sezono kulminacija bus „Oskarai“, kurie bus įteikti vasarį.

A.Sandleris buvo išrinktas juokingiausia žvaigžde vyrų grupėje, R.Witherspoon mėgstamiausia kino žvaigžde moterų grupėje, o K.Hudson – geriausia pagrindine aktore.

Iš viso buvo daugiau kaip 40 kategorijų filmams, televizijai, muzikai ir net interneto pramogų verslui.

„Tai toks puikus būdas pradėti Naujuosius metus“, – atsiimdama apdovanojimą sakė R.Witherspoon, „Ketverių Kalėdų:“ (Four Christmases) žvaigždė, kuri 2005 metais gavo „Oskarą“ už June Carter Cash vaidmenį filme „Ties jausmų riba“.

„Prieš porą metų laimėjau nuostabų apdovanojimą už dainavimą filme. Šiemet laimėjau apdovanojimą už tai, kad mane apvemia kūdikis", – juokavo ji.

Tarp kitų laureatų, kurie buvo išrinkti internete, yra mėgstamiausiu realybės šou išrinktas „Šok su žvaigžde“ (Dancing With the Stars), mėgstamiausia televizijos drama išrinktas „Namas“ (House), mėgstamiausiu pagrindiniu aktoriumi tapęs Bradas Pittas, mėgstamiausia veiksmo filmų žvaigždė moterų grupėje Angelina Jolie ir mėgstamiausia pokalbių laidų vedėja Ellen DeGeneres.

„Norėčiau pasidalyti juo su jumis, – sakė E.DeGeneres nuo scenos, spausdama savo apdovanojimą. – Galėčiau sviesti jį ant grindų, sudaužyti į milijonus gabalėlių ir duoti po gabalėlį kiekvienam iš jūsų, bet tai (būtų) smurtinis (veiksmas), o jūs turbūt balsavot už mane dėl to, kad aš nenaudoju smurto“.

Queen Latifah drauge su kita „Slapto bičių gyvenimo“ (The Secret Life of Bees) žvaigžde Dakota Fanning (Dakota Faning) atsiėmė apdovanojimus už mėgstamiausią dramą ir nepriklausomą filmą.

Labai jau entuziastinga ceremonijos vedėja šou pradėjo pereidama per auditoriją ir klausinėdama įžymybių, ar jos galės linksminti žmones ir 2009 metais. Visi pamėgdžiodami išrinktąjį prezidentą Baracką Obamą sakė: „Taip, mes galim“.

Ceremonija buvo paprastesnė, palyginti su televizijos apdovanojimų „Emmy“ ar „Oskarų“ įteikimo ceremonijomis, kur smokingai ir vakarinės suknelės būna privalomas dalykas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius