-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2012 03 27

„Titanų įniršio“ žvaigždė Samas Worthingtonas: „Peikiau save tam, kad pasitaisyčiau“

Filmo „Įsikūnijimas“ žvaigždė Samas Worthingtonas turi vieną gerą, tačiau retai žvaigždei būdingą bruožą. Paklaustas nuomonės, jis visuomet atviras. Filme „Titanų įniršis“ pagrindinį Dzeuso sūnaus Persėjo vaidmenį atlikęs aktorius tvirtino pirmojoje juostos dalyje „Titanų susidūrimas“ deramai nepajutęs savo herojaus, tačiau šįsyk – kitas reikalas. Stulbinančiais efektais ir žadą atimančiomis senojo pasaulio galingųjų kovomis Lietuvos publika kino teatruose gerėtis galės jau nuo kovo 30 dienos.
Kadras iš filmo „Titanų įniršis“
Kadras iš filmo „Titanų įniršis“ / „ACME Film“ archyvo nuotr.

Naujajame filme „Titanų įniršis“ šlovę pelnęs pusdievis Persėjas kartu su savo sūnumi Helijumi gyvena ramų žvejo gyvenimą. Tačiau netrukus pasaulis apsiverčia ir pabaisą Krakeną užmušęs herojus atsiduria senųjų dievų, monstrų ir mitologinių būtybių apsuptyje.

„Filme „Titanų įniršis“ sau patinku kur kas labiau nei ankstesnėje dalyje. Nemanau, kad turėjau išgrynintą personažo asmenybę pirmajame filme, o šįsyk sukūriau tikrą Persėją. Man patiko, kad viską filmavimo aikštelėje atlikome kaip tikra šeima – aš, Ralphas Fiennesas (Hadas) ir Liamas Neesonas (Dzeusas). Viena pagrindinių užduočių, kurią turėjau aš ir režisierius Jonathanas Liebesmanas – paversti filmą daugiau nei vien kautynėmis ir sproginėjimu. Vaizdo efektai šioje juostoje nepakartojami ir viskas atrodo kur kas natūraliau“, – „The Huffington Post“ sakė S.Worthingtonas.

ACME Film archyvo nuotr./Kadras ia filmo Titanų įnirais
„ACME Film“ archyvo nuotr./Kadras iš filmo „Titanų įniršis“

Tobulėti verčia meilė kinui

Anot jo, filmo tęsiniai verti kurti tik tuomet, kai jais siekiama suteikti publikai dar daugiau pasitenkinimo nei pirmuoju filmu. „Ir aš, ir J.Liebesmanas esame dideli kino gerbėjai ir tai smarkiai padeda, kai nori sukurti tokį komercinį filmą kaip šis. Juolab mes skaitome atsiliepimus, kritiką, norime turėti omenyje viską, kas mums sakoma“, – aiškino aktorius.

Pats sau pastabų po filmo „Titanų susidūrimas“ negailėjęs S.Worthingtonas buvo pasižadėjęs, kad „Titanų įniršyje“ pasistengs labiau ir, atrodo, pažadą su kaupu įvykdė. „Titanų susidūrimas“ buvo mano pirmasis didelis filmas po „Įsikūnijimo“, jam pritrūko laiko, pritrūko 3D subtilumo. Dabar studija elgėsi apgalvotai ir, patikėkite, filmas bus kur kas geresnis. Vardindamas trūkumus, sakau tik savo asmeninę nuomonę. Visuomet galima peikti save, o aš taip ir darau, bet tik tam, kad pasitaisyčiau. Nesakau, kad filmas blogas. Jei Davidas Beckhamas ar Diego Maradona nori pasisakyti, kad sužaidė prastą mačą, jie gali tai padaryti. Galiu ir aš“, – tvirtino S.Worthingtonas.

Pasižiūrėti 3D formatu kaip patobulėjo pusdievis Persėjas ir su kokiais priešais jam teks grumtis nuožmioje kovoje už pasaulio gerovę, Lietuvos publika galės jau nuo kovo 30 dienos.

Filmo „Titanų įniršis“ lietuviškai titruotas anonsas:

VIDEO: TITANŲ ĮNIRŠIS 3D - lietuviškai titruotas anonsas - kinuose nuo kovo 30 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius