Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 01 17

Vasarį laukia naujo lietuviško filmo „Myliu Kulką Tavo Širdyje“ premjera (video)

Nuo vasario 3 dienos kino teatras „Pasaka“ pradės rodyti naują lietuvišką filmą „Myliu kulką tavo širdyje“. Tai nepriklausomas kino projektas, teigiama kūrėjų išplatintame pranešime spaudai.
Filmo „Myliu kulką tavo širdyje“ kadras
Filmo „Myliu kulką tavo širdyje“ kadras / Kūrėjų nuotr.

Filmas pasakoja Marijos (Eglė Nes) ir Donato (Donatas Vaišnoras) meilės istoriją. Jų romanas užsimezga, kai Donatas išgelbsti Mariją iš įsismarkavusio gerbėjo glėbio… Vos ne dvigubai vyresnis Donatas be jokių skrupulų žaidžia susižavėjusios merginos jausmais ir lyg nejučiomis atveria savo širdį. Širdį, kurioje įstrigusi kulka, paleista po mylimos moters išdavystės…

Marijos dėkingumas Donatui perauga į simpatiją tarp gyvenimo ir mirties įšalusiam vyrui. Po pirmos jų nakties išaiškėja, kad nėra rando ant krūtinės, dar blogiau – nėra žmogaus. Donatas atskleidžia savo cinizmą ir nepasotinamą troškimą griauti visų supančių žmonių gyvenimus.

Nejaugi meilė tėra iliuzija? Ar gali Marijos širdyje gimęs jausmas išgelbėti mylimąjį? Ar į širdį nukreipta neišgalvota kulka grąžins jam orumą ir tikėjimą meile? Juk ten, kur gimsta meilė, baigiasi melas…

Filmo kūrėjų grupė: Donatas Vaišnoras (scenaristas, režisierius, prodiuseris), Paulius Gvildys (operatorius), Vytis Puronas (kompozitorius, garso režisierius), Giedrius Svirskis (postprodukcija) ir aktoriai – kine debiutuojanti pagrindinio vaidmens atlikėja Eglė Nes, taip pat Airida Gintautaitė, Severija Janušauskaitė, Giedrius Simutis ir kt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius