Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 14

Vasaros pabaigoje – pasaulinė epo „Konanas Barbaras 3D“ premjera

Jau šią vasarą, rugpjūčio 19 dieną, į kino ekranus sugrįžta legendinis karys Konanas Barbaras naujame filme „Konanas Barbaras 3D“.
Filmas „Konanas Barbaras 3D“
Filmas „Konanas Barbaras 3D“ / Kadras iš filmo
Temos: 1 Premjera

Filmo kūrėjai žada, kad dar niekada legendinio kalniečio iš Kimerijos nuotykiai kino ekrane nebuvo tokie įspūdingi, nes visi specialieji efektai pateikiami 3D formatu.

1982 metais šį jau legenda tapusį kultinį herojų įkūnijęs Arnoldas Schwarzeneggeris po filmo akimirksniu tapo pasauline veiksmo filmų žvaigžde, galbūt toks likimas laukia ir naujojo Konano. Šįkart pagrindinio herojaus vaidmuo patikėtas Jasonui Mamoa, kadaise savo raumenis demonstravusiam ir „Gelbėtojų“ paplūdimyje.

Filmas pasakoja apie kilnų keltų karį barbarą Konaną, kuris, vedamas keršto už savo tėvo nužudymą, leidžiasi į naujus pavojingus nuotykius. Konano tėvas kalvis Koranas buvo negailestingai nužudytas žiauraus karvedžio Kalaro Zimo, todėl Barbaras išsiruošia į pasiaukojančias ir sunkias jo paieškas.

Bet tai dar ne viskas – niekšingasis Kalaras pagrobė ir įkalino paslaptingą gražuolę Tamarą, kurios kraujas magiško ritualo metu gali iššaukti paralelinio pasaulio pabaisą, su kurios pagalba niekingų tikslų turintis karvedys ketina užvaldyti pasaulį...

Pasaulinė filmo premjera ir Lietuvos kino teatruose – rugpjūčio 19-ąją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius