-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 09 28

„Viasat“ kino komedijų festivalis suteiks papildomų progų šypsotis

Vaikai per dieną juokiasi 400 kartų, o suaugę – tik apie 60 kartų. Spalio mėnesį progų juoktis ir šypsotis padaugės ir suaugusiems - kino gurmanai galės linksmintis „Viasat“ kino komedijų festivalyje, teigiama organizatorių išplatintame pranešime spaudai.
„Viasat“ kino komedijų festivalis
„Viasat“ kino komedijų festivalis / Organizatorių nuotr.

Šis nuotaikingų filmų festivalis vyks spalio 14–23 dienomis ir žada rodyti įvairių žanrų, iš įvairių šalių surinktas naujas komedijas. 

„Viasat“ kino komedijų festivalis vyks jau antrus metus. Pagrindinis jo tikslas – rodyti kokybiškus nepriklausomų kino kūrėjų nuotaikingus filmus ir jais įpūsti optimizmo, nuvyti slogias rudeniškas nuotaikas ir suteikti papildomų progų šypsotis dažniau nei kartą per dieną.

Šiais metais festivalio programa sudaryta iš įvairių žanrų komedijų, sukurtų skirtingose šalyse, todėl festivalio žiūrovai galės pasitikrinti, kokios šalies humoras yra priimtiniausias. Galbūt tai bus realistiškas ir kasdienis, kartais net absurdiškas Rytų Europos humoras, o gal išradingi, vaizdingi, išraiškingi ir kvaili prancūziški juokeliai, galbūt buitiškas, garsus, akivaizdus amerikietiškas juokas, o gal subtili britiška savikritika? Festivalyje bus rodomi ir nuotaikingi trumpametražiniai filmai iš Europos šalių. 

Kino komedijas pristato Vilniaus tarptautinis kino festivalis „Kino pavasaris“ ir didžiausia skaitmeninės palydovinės televizijos operatorė Baltijos regione „Viasat“.

Vilniaus tarptautinis kino festivalis „Kino pavasaris“ yra didžiausias kino renginys Lietuvoje, rengiamas jau 15 metų. Kasmet „Kino pavasarį“ aplanko apie 50 tūkst. žiūrovų, kino mėgėjams parodoma virš 100 geriausių to meto filmų iš Europos ir viso pasaulio.

„Viasat“  – didžiausia skaitmeninės palydovinės televizijos operatorė Baltijos regione. Jos klientai – daugiau nei 200 tūkstančių šeimų Baltijos šalyse ir Ukrainoje. 

 „Viasat“ kino komedijų festivalis vyks spalio 14–21 dienomis Vilniuje, kino centre „Forum Cinemas Vingis“. Spalio 22 dieną komedijos persikels į Kauną, o spalio 23 dieną festivalio filmai pasieks Klaipėdą. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius