-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2009 10 19

„Walt Disney“ DVD kokybės filmus leis žiūrėti telefonu (video)

Lapkričio 20 dieną kino teatruose pradedamas rodyti lietuvių kilmės režisieriaus Roberto Zemeckio animacinis filmas „Kalėdų giesmė“.
Filmas „Kalėdų giesmė“
Filmas „Kalėdų giesmė“ / Kadras iš filmo

Šioje nuostabios Čarlzo Dikenso pasakos ekranizacijoje net keturis personažus vaidina „guminio veido“ komikas J. Carrey. Be pagrindinio Skrudžo vaidmens, jis įsikūnija į tris Kalėdų dvasias. Skirtumai tarp šių keturių personažų išvaizdos, charakterių ir manierų tokie ryškūs, kad sunku patikėti, jog juos suvaidino vienas ir tas pats žmogus.

„Kalėdų giesmę“ išleidusi „Walt Disney“ kino kompanija kartu su „Panasonic“ tikisi išpopuliarinti vieną novatorišką naujovę – įrašyti filmą į atminties kortelę „MicroSD“ ir pradėti oficialią prekybą. Šios kortelės dėka vartotojai galės žiūrėti filmus įrenginiuose, turinčiuose „MicroSD“ sąsają: mobiliuosiuose telefonuose, foto aparatuose ar GPS navigatoriuose.

„Walt Disney“ tokiu būdu tikisi padidinti prekybą savo filmais, o „Panasonic“ viliasi, kad jos gaminamos atminties kortelės taps dar vienu kino industrijos standartu.

Pagal sutarties sąlygas jau rudenį turėtų pasirodyti „Walt Disney“ filmų DVD, komplektuojamų kartu su į atminties kortelę įrašytu filmu. Kortelė turės apsaugą nuo kopijavimo. Tokio komplekto kainą bus nedaug didesnė už įprastą DVD.

Filmas „Kalėdų giesmė“ kino teatruose pradedamas rodyti jau lapkričio 20 dieną.

VIDEO: Jim Carreys A Christmas Carol Official Trailer

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius