Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 08 28 /2013 08 29

15min.lt konkursas: laimėkite knygą „Charizma“

15min.lt ir leidykla „Tyto alba“ skelbia konkursą – jūs galite laimėti psichologijos paslaptis narstančią Andrew Leigh knygą „Charizma“.
Knygos viršelis
Knygos viršelis / Leidyklos „Tyto alba“ nuotr.

Andrew Leigh – asmeninio tobulėjimo plėtros ir konsultavimo tarnybos „Maynard Leigh Associates“ įkūrėjas ir vadovas, daugelį metų dirbęs vadovaujamą darbą viešųjų paslaugų sektoriuje. Parašė per dešimt populiarių knygų apie vadybą, lyderystę, veiklos rezultatų pateikimą viešojoje erdvėje. Knyga „Charizma“ jau išversta į 17 kalbų.

Šiuo metu charizma apibūdinama kaip tam tikrų elgesio modelių, kurių galima išmokti, derinys. Daugelis šių modelių susiję su tuo, kaip žmonės jus priima, kai tiesiog esate savimi. Pasirodo, šiuos modelius galima keisti ir valdyti. Vadinasi, tam tikra prasme charizmos išmokstama. Kaip? Andrew Leigh jums paaiškins. Knygoje autorius paprastai ir įtaigiai nagrinėja charizmos ugdymosi būdus, kurie padeda peržengti tai, ką vadiname „būti savimi“, ir sukuria asmeninę trauką. Skaitydami apie šypsojimąsi, akių kontaktą ir kūno kalbą, išmoksite paprastų, bet veiksmingų dalykų, padėsiančių bet kokioje draugijoje pasirodyti taip, kad jūsų dar ilgai nepamirš. Žmonės ims sekti paskui jus, bet tik tuomet, kai patys to panorėsite. 

Tam, kad laimėtumte knygą, jums reikia atsakyti į klausimą: kokius žmones jūs laikote charizmatiškais?

Atsakymus rašykite adresu knygos@15min.lt arba socialiniame tinkle „Facebook“, kur visuomet rasite knygų naujienas ir konkursus. 

Dėkojame visiems, dalyvavusiems konkurse. Šįkart jį laimėjo Aurelijus Mažeika. Parašykite mums adresu knygos@15min.lt dėl knygos atsiėmimo. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius