Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 03 08 /13:29

Knygynuose – naujas Dovydo Pancerovo knygos „Kiborgų žemė“ tiražas

Šią savaitę knygynus pasiekė žurnalisto Dovydo Pancerovo knygos „Kiborgų žemė“ naujasis tiražas. Leidykla „Alma littera“ teigia, kad knygą galima įsigyti jau visoje Lietuvoje.
Dovydas Pancerovas ir jo knyga „Kiborgų  žemė“ Vilniaus knygų mugėje
Dovydo Pancerovo knyga „Kiborgų žemė“ / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

Antradienį Lietuvos knygynus pasiekė 15min žurnalisto Dovydo Pancerovo knygos „Kiborgų žemė“ antrasis tiražas. Per šią savaitę knyga turėtų pasiekti visus Lietuvos knygynus. Tarp jų ir internetinius.

„Po pirmos Vilniaus knygų mugės dienos suvokėme, kad pirmasis tiražas jau tirpsta, todėl antrąjį tiražą atspausdinome per rekordiškai trumpą laiką, beveik per savaitę, – sakė „Alma littera“ komunikacijos vadovė Audronė Mockienė. – Mus labai džiugina toks skaitytojų susidomėjimas ir graži paramos Lietuvos kariuomenei idėja.“

Pastaruoju metu „Kiborgų žemės“ knygynų lentynose nebuvo, nes pirmąjį tiražą skaitytojai išpirko per savaitę.

Daugiausiai egzempliorių parduota Vilniaus knygų mugėje. „Kiborgų žemė“ buvo viena iš perkamiausių knygų leidyklos „Alma littera“ stende. Tada leidyklos direktorė Danguolė Viliūnienė sakė, kad knygos tiražas buvo tiesiog „iššluotas“.

„Labai džiaugiuosi, kad knyga sulaukė tokios sėkmės. Suprantu, kad tai susiję ir su 15min paramos kariuomenei projektu, nes visas „Kiborgų žemės“ pelnas bus skirtas Kęstučio mechanizuotajam pėstininkų batalionui, – sakė autorius D.Pancerovas. – Man labai svarbus ir kitas dalykas. Beveik visi skaitytojų atsiliepimai buvo labai geri, žmonės pasakojo, kad knygą perskaitė per kelias dienas ar net kelias valandas. Malonu tai girdėti. Reiškia, knygos istorija ir pasakojimo stilius yra įdomus.“

D.Pancerovo debiutinė knyga „Kiborgų žemė“ – 15min paramos Lietuvos kariams projekto dalis. Jo centre – Lietuvos didžiojo kunigaikščio Kęstučio mechanizuotasis pėstininkų batalionas. Surinktomis lėšomis 15min kartu su partneriais batalione įrengs dvi šiuolaikiškas erdves, skirtas karių poilsiui ir edukacijai.

Prisidėti prie idėjos galima dviem būdais.

Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Dovydas Pancerovas ir jo knyga „Kiborgų  žemė“ Vilniaus knygų mugėje
Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Dovydas Pancerovas ir jo knyga „Kiborgų žemė“ Vilniaus knygų mugėje

Pirmasis – įsigyti 15min žurnalisto D.Pancerovo knygą „Kiborgų žemė“, pasakojančią apie jo keliones per revoliucijos ir karo ištiktą Ukrainą, nuotykius ir sukrėtimus karo zonose. Visas knygos pelnas bus skirtas Kęstučio mechanizuotajam pėstininkų batalionui.

Antrasis būdas – iniciatyvos puslapyje portale 15min galite tiesiogiai prisidėti 5, 10, 20, 30 eurų ir didesne suma. Skiriantiems 30 ir daugiau eurų 15min dovanoja knygą „Kiborgų žemė“ su autoriaus padėka.

Visi surinkti pinigai bus skirti tam, kad Sakalinės miške pilietinę pareigą garbingai atliekantys ir mūsų valstybės gynybai besiruošiantys kariai turėtų visavertį ir įdomų laisvalaikį.

PRISIDĖKITE: Prisijunkite prie 15min paramos iniciatyvos ir kartu pasirūpinkime Kęstučio bataliono karių gerove

VIDEO: D.Pancerovo knygos „Kiborgų žemė“ tiražą išpirkę skaitytojai paaiškino, kodėl juos sudomino ši knyga
VIDEO: G.Liaudanskas-Svaras: „Kiborgų žemė“ – tai knyga, kuri primena, kad dėl visko, kas brangu, turime kovoti
VIDEO: Dovydas Pancerovas pristatė debiutinę knygą „Kiborgų žemė“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius