Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Facebook“ plinta nauja iniciatyva: išsiųsk knygą ir gauk pats kelias ar net keliolika

„Jungiuosi prie labai gražaus projekto, kviečiu ir jus! Kas nori sudalyvauti pačias nuostabiausias emocijas skleidžiančioje akcijoje? Užduotis paprasta – išsiųsti knygą vos vienam asmeniui. Mainais už tai gausi kelias ar net keliolika“, – tokia žinute socialiniame tinkle į savo bičiulius kreipėsi vilnietė Viktorija.
„Facebook“ logotipas
„Facebook“ logotipas / Scanpix nuotr.
Temos: 2 Facebook Knygos

Anot jos, kad galėtumėte dalyvauti šioje akcijoje, nebūtina gyventi Lietuvoje. „Atvirkščiai – kuo toliau esi – tuo viskas bus įdomiau! Jei susidomėjai, parašyk komentarą po šiuo įrašu (arba parašyk man žinutę) ir sulauksi daugiau informacijos!“, – draugus ragino moteris. ​

15min susisiekus su Viktorija, paaiškėjo, kad šią akciją ji pamatė bičiulės Lauros „Facebook“ profilyje: „Nežinau, kas esminis organizatorius, aš pamačiau Lauros paskyroje ir prisijungiau“. 

Pasak vilnietės, skleidžiama šia akcija žinia susidomėjusiems paprasta: pati mėgstanti knygas moteris ragina ir kitus dalyvauti.

Viskas vyksta taip: „Parašysiu adresą, į kurį turėsi išsiųsti vieną knygą. O kad akcija nenutrūktų, turi pasirašyti tą patį tekstą ant savo „Facebook“ sienos tuo pačiu tekstu kaip ir Viktorija: „Kas nori sudalyvauti pačias nuostabiausias emocijas skleidžiančioje akcijoje? Užduotis paprasta – išsiųsti knygą vos vienam asmeniui. Mainais už tai gausi kelias ar net keliolika. Kad galėtum dalyvauti, nebūtina būti Lietuvoje. Atvirkščiai – kuo toliau esi – tuo viskas bus įdomiau! Jei susidomėjai – parašyk komentarą po šiuo įrašu (arba parašyk man žinutę) ir sulauksi daugiau informacijos!“

Pasidalinus šiuo įrašu, žmonėms, kurie susidomi, reikia duoti žmogaus, pas kurį pamatėte šią žinutę, adresą. Kai jūsų draugai pasidalins šiuo įrašu, po juo pakomentavusiems žmonėms, jie nurodys jūsų adresą. 

„Tokiu būdu išsiųsite vieną knygą, o atgal gausite tiek, kiek gausite, ir taip viskas eis ratu tolyn. Paauglystėje perrašinėjom laiškus ir siuntinėjom, kad „norai išsipildytų“ ar atvirukais taip pat dalinomės, o čia bent jau solidžiau – knyga juk yra gėris!“, – sako Viktorija, kurios knyga jau keliauja į meilės miestą – Paryžių. 

Ji paaiškina, kad norėdama dalyvauti akcijoje, turėčiau išsiųsti knygą Laurai, o žmonėms, kurie pakomentuotų mano įrašą, reikėtų duoti Viktorijos adresą. Taigi pirmyn! 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius