Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

JK Rowling sako, kad jos kriminalinių romanų bus daugiau nei apie Harį Poterį

Rašytoja JK Rowling, kuri išgarsėjo knygų apie Harį Poterį serija, o pastaruoju metu rašo kriminalinius romanus Roberto Galbraitho pseudonimu, sako mananti, kad parašys daugiau knygų apie detektyvą Kormoraną Straiką nei apie Harį Poterį, rašo guardian.co.uk.
J.K.Rowling
J.K.Rowling / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Knygos Literatūra

NAUJIENAS APIE KNYGAS, KONKURSUS IR NAUJAUSIŲ KNYGŲ RECENZIJAS SEKITE TINKLE „FACEBOOK“. SPAUSKITE ČIA.  

Septynios knygos apie Harį Poterį pavertė JK Rowling viena perkamiausių autorių pasaulyje. Tačiau dabar ji su užsidegimu kalba apie kriminalinių romanų seriją ir mano, kad bent jau artimiausioje ateityje išleis ne vieną romaną apie detektyvą Kormoraną Straiką. Ji sako, kad kriminaliniai romanai ją žavi tuo, kad jie yra su atviromis pabaigomis, pagrindiniam herojui galima prigalvoti daugybę bylų, kurias jis turi spręsti. 

JK Rowling sako, kad ji visuomet žavėjosi detektyviniais romanais, ypač „aukso amžiaus“, ir kriminalinių romanų užuominų galima rasti ir jos knygose apie Harį Poterį. 

Ji sako, kad jau yra parašiusi beveik pusę trečiojo romano apie detektyvą Kormoraną Straiką ir jau kuria ketvirtosios siužetą. 

Naujausia jos kriminalinė knyga vadinasi „The Silkworm“, ir pagrindinis jos veikėjas – vėl detektyvas Kormoranas Straikas, su kuriuo skaitytojai susipažino pirmame romane „Gegutės šauksmas“.

Iš pradžių nebuvo žinoma, kas slepiasi po Roberto Galbraitho pseudonimu, tačiau vėliau žiniasklaida išsiaiškino, kad tai J.K.Rowling, išgarsėjusi knygomis apie Harį Poterį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius