Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Kaip sukonstruoti automobilį“ – pagaulus tikrovės ir išmonės lydinys

Įsivaizduokite 1964-uosius. Laiką, kai pasaulyje rieda gražiausi automobiliai, benzinas beveik už dyką, greitis užmiesčiuose neribojamas, o greitkeliai tušti. Tiesiog pasaka. Kaip ir ši istorija, nutikusi vieno didmiesčio pakraštyje…
Knygos viršelis
Knygos viršelis / Leidyklos nuotr.
Temos: 2 Literatūra Knygos

Leidykla „700 eilučių“ mažuosius skaitytojus ir jų tėvelius kviečia patirti nepaprastą nuotykį – sukonstruoti automobilį! Nežinote kaip veikia jo keturtaktis variklis? Kam reikalinga sankaba? Ir kas per daiktas – kardaninis velenas? Ne bėda, nes knygos veikėjai – žiurkiukasArnis, žvirbiukas Zylius ir rupūžius Pūslius – leisis į šią kelionę drauge su skaitytojais.Šie veikėjai nėra nei šventieji, nei gyvūnų pasaulio pažibos. Jie gyvena miesto pakraštyje tarp apleistų pastatų, automobilių remonto dirbtuvių ir metalo laužo sąvartyno, o jiems išgyventi padeda miklus protas ir aštrus liežuvis. Jaunasis skaitytojas pasiners į istoriją, kurioje Arnis su draugais įveiks daugybę nesklandumų ir sužinos, kaip veikia automobilis. Knyga padės suprasti, kaip dirba variklis, sankaba, stabdžiai, pavarų dėžė ir daugelį kitų dalykų.

Martino Sodomkos istorija žavi ne tik naudingų žinių gausa, bet ir nepaprastai jautria istorija, pasakojančia apie atstūmimą, vienišumo jausmą ir tikros draugystės svarbą mūsų gyvenime. Charizmatiški knygos veikėjai pasižymi žingeidumu, yra ištroškę nuotykių, o gebėjimas į juos supantį pasaulį žvelgti su humoru gelbsti net sudėtingose situacijose.

Čekų autoriaus Martino Sodomkos knyga „Kaip sukonstruoti automobilį“–pasaulinis bestseleris, išverstas į daugiau nei 10 kalbų. Parašyti knygą autorių įkvėpė jo asmeninė patirtis antram gyvenimui prikeliant 1963 m. „Škoda Octavia“, su kuria vėliau sėkmingai keliavo po Europą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius