-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Knygų klubas dovanoja skaitymo džiaugsmą vaikų globos namams ir dienos centrams

Prieš šiek tiek daugiau nei du mėnesius socialiniame tinklalapyje „Facebook“ prasidėjusioje Knygų klubo akcijoje „Mes už vaikystę su knyga“ surinkta daugiau kaip 10 000 Lt. Už šią pinigų sumą visuomeninės organizacijos „Gelbėkit vaikus“ globojamiems vaikų globos namams bei dienos centrams Knygų klubas perduos daugiau kaip po 200 vaikams skirtų knygų.
Berniukas
Berniukas / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 Vaikai

„Džiaugiamės, kad akcija „Mes už vaikystę su knyga“ sulaukė itin didelio susidomėjimo. Nuoširdžiai dėkojame visiems, kurie prisidėjo prie jos, ir padedami socialinio tinklalapio „Facebook“ surinko daugiau kaip 10 000 Lt. Už šią pinigų sumą 60 vaikų globos namų bei dienos centrų pasieks  šventinės Knygų klubo knygelių siuntos“, – sako „Knygų klubo“ vadovė Janina Ustilaitė.

Akcija „Mes už vaikystę su knyga“ prasidėjo spalio 15 dieną ir per pirmąsias savaites prie šios iniciatyvos prisidėjo daugiau kaip 15 000  neabejingų žmonių. Projektui pasibaigus Knygų klubas už akcijos metu surinktą pinigų sumą visuomeninės organizacijos „Gelbėkit vaikus“  globojamiems vaikų dienos centrams bei globos namams perduos įvairių grožinių, pažintinių, lavinamųjų vaikiškų knygelių siuntą. Jose bus galima rasti jau gerai mažiesiems pažįstamų knygelių – „Čipolino nuotykius“, „Meškiuką Rudnosiuką“, istoriją apie blogiuką Henrį, kitų daug įdomių pasakų.

Apie Knygų klubą
Knygų klubas pradėjo savo veiklą 2003 m. Šiuo metu jis vienija daugiau nei 60 000 knygų mylėtojų. Daugiau informacijos: www.knyguklubas.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius