-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Leidykla manoknyga.lt į mugę keliauja kartu su Henriu Fordu ir Anne Rice

Leidykla manoknyga.lt šiemet knygų mugėje ketina pristatyti šešias naujienas.
Knygos viršelis
Knygos viršelis / Leidyklos nuotr.

Pirmoji naujiena –  tarptautinių bestselerių autorės Anne Rice knyga „Vilko dovana”. Autorė išgarsėjo parašiusi knygą „Interviu su vampyru”, pagal kurią prieš dvidešimt metų pristatytas tokio paties pavadinimo filmas. Knygoje „Vilko dovana” viskas pinasi į vieną begalinį norą išsiveržti iš žmogiško pavidalo. Nekontroliuojamas virsmas į kitą būtybę, nepažabojama aistra ir žavi nepažįstamoji apraizgo ir pakeičia Rubeno gyvenimą.

Knygų mugės metu į viešumą ruošiasi ir antroji leidyklos naujiena „Henry Ford. Žmogus pakeitęs pasaulį” (Vincent Curcio). Tai biografinė knyga apie istorinę asmenybę Henrį Fordą, kurio nuopelnai pasauliui neretai siejami tik su automobilio modeliu. H. Fordas knygoje atsiskleidžia, kaip verslo genijus, kuris pirmasis pasaulyje pritaikė konvejerį masinei gamybai, mokėjo stulbinamai valdyti kompanijos procesus, o įklimpęs į finansinę duobę sugebėdavo parduoti net panaudotus darbuotojų pieštukus.

„Hugo„ ir „Nebulos” premijos laimėtojos Jo Walton knyga „Tarp kitų” – trečioji naujiena, kuri turėtų sudrebinti mokslinės fantastikos megėjų sielas. Tai knyga, kuria norisi dalintis su draugais ir atsukus laiką atgal padovanoti jaunesniam sau. Tik pasirodžiusi ši knyga sukėlė didžiulį susidomėjimą mokslinės ir maginės fantastikos skaitytojų pasaulyje.

Knygų mugėje su mažaisiais lankytojais sveikinsis ir naujosios serijos „Mažoji Princesė” knygelės. Šios knygelės skirtos spręsti įvairiausius vaikų kaprizus ir baimes. Žymaus britų iliustratoriaus Tony Ross sukurtas personažas vaikams visai taip, kaip ir Jūsų mažylis, išgyvena įvairiausias dilemas ir tyrinėja pasaulį. Mažoji Princesė nenori plautis rankų, miega tik su įjungta šviesa ir niekaip neatsižada čiulptuko. Tačiau viskas baigiasi laimingai, nes Mažoji Princesė paklauso suaugusiųjų patarimų ir įveikia didžiausius savo kaprizus. Naujosios knygelės „Palikite įjungtą šviesą!”, „Nenoriu plautis rankų!” ir „Noriu savo čiulptuko” knygų mugėje ieškos naujų namų. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius