-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Nauji Hillary Clinton memuarai turi būti išleisti birželio 10-ąją

Hillary Clinton, buvusi JAV valstybės sekretorė, kuri svarsto, ar antrą kartą dalyvauti prezidento rinkimuose, birželio 10 dieną išleis naujus savo memuarus, trečiadienį paskelbė leidėjai.
Hillary Clinton
Hillary Clinton / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Vienoje „Simon & Schuster“ interneto svetainėje vartotojai gali iš anksto užsisakyti šią knygą, kurioje, pasak leidėjų, bus „atvirų apmąstymų apie svarbius momentus jai dirbant valstybės sekretore ir jos minčių apie tai, kaip laviruoti tarp 21-ojo amžiaus iššūkių“.

Knyga ir tikėtinas vasaros susitikimų su autore turas padidins ir taip didelį 66 metų H.Clinton žinomumą. Ji laikoma pagrindine pretendente tapti Demokratų partijos kandidate 2016 metų prezidento rinkimuose.

Hillary Clinton laikoma pagrindine pretendente tapti Demokratų partijos kandidate 2016 metų prezidento rinkimuose

Nors jos kandidatūrai remti buvo įsteigti tokie politinio veiksmo komitetai kaip „Ready For Hillary“ ir atsirado konservatorių grupės, siekiančios atsverti H.Clinton naratyvą, ji pati atsako paskelbti, ar dalyvaus rinkimuose.

Tačiau per vieną antradienio renginį H.Clinton viešai pripažino – nors taip būna retai, – kad svarsto galimybes dalyvauti. Ji sakė, jog jaučiasi „labai pagerbta“ to, kad žmonės ragina ją siekti prezidento posto.

„Aš apie tai galvoju, – sakė ji. – Bet rengiuosi kurį laiką ir toliau apie tai galvoti“.

Ankstesnė H.Clinton autobiografija „Gyvoji istorija“ (Living History) apie metus, kai ji buvo pirmoji JAV ponia, jos vyrui Billui Clintonui būnant prezidentu, 2003 metais tapo pasauliniu bestseleriu.

Anksčiau šiais metais buvo išleista jos biografija „HRC: valstybės paslaptys ir Hillary Clinton atgimimas“ (HRC: State Secrets and the Rebirth of Hillary Clinton).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius