-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Paulo Coelho romanas „Svetimautoja“: kad pajustum gyvenimo skonį, reikia peržengti ribas

Lietuvos skaitytojus pasiekė ilgai lauktas Paulo Coelho romanas „Svetimautoja“ (leidykla „Vaga“). „Svetimautoja“ – tai labiausiai provokuojantis rašytojo romanas, kuris kviečia atrasti, kas iš tiesų esate, kur einate ir kas jums gyvenime yra svarbiausia.
Knygos viršelis
Knygos viršelis / Leidyklos „Vaga“ nuotr.

Tai – Lindos istorija. Ji – svetimautoja.

Linda žino, kad jai sekasi. 

Tačiau laimė tampa tuo, kas ją daro nelaimingą. Kas rytą atmerkusi akis, ji iškart vėl nori užsimerkti. Draugai rekomenduoja gerti vaistus. Tačiau Linda tiesiog nori jausti – jausti ne mažiau, o daugiau.

Netikėtas susitikimas su žaviu politiku, mokyklos laikų meile, Lindai sujaukia mintis, priverčia pervertinti savo gyvenimą. Taigi ji pasileidžia į netikėtą ir drąsų nuotykį, kuris pabudina tą jos dalį, kurią ji – gerbiama žmona, mylinti motina, ambicinga žurnalistė – laikė pradingusia. 

Pradėti nauji santykiai pavojingi, jaudinantys. Ir netgi ji negali nuspėti, kas nutiks...

Provokuojantis bei gilus romanas „Svetimautoja“ pasakoja apie moterį, kuri nori patirti tikrąjį gyvenimo skonį, pajusti laisvę bei suprasti, kiek kainuoja laimė. Tai kūrinys, įkvepiantis gyventi bei svarstyti apie mūsų pačių gyvenimus . 

Po prieš dvidešimt penkis metus pasirodžiusio  Paulo Coelho romano „Alchemikas“, rašytojas tapo tarptautiniu fenomenu. Paulo Coelho „Svetimautoja“ – tai jau 16-tas autoriaus romanas išverstas į lietuvių kalbą – rašytojo kūrybos vertimais nuo 1996 metų rūpinasi leidykla VAGA. Jo knygos parduotos daugiau nei 165 milijonų egzempliorių tiražu, o pats autorius yra pasaulyje labiausiai verčiamas tebegyvenantis autorius (knygos išverstos į 80 kalbų). Taigi Paulo Coelho pristato naujausią savo kūrinį – „Svetimautoja“, kuriuo toliau tęsia savo, kaip rašytojo legendą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius