-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Režisierius Quentinas Tarantino ketina karjerą kine iškeisti į literatūrą

Garsusis režisierius Quentinas Tarantino paskelbė, kad sukūręs dešimt filmų jis ketina palikti kino industriją. Naujuoju jo užsiėmimu taps knygų rašymas, skelbia cinemablend.com.
Quentinas Tarantino
Quentinas Tarantino / „Scanpix“/„SIPA“ nuotr.

Q.Tarantino sako, kad kino industriją jis ketina palikti sukūręs dešimt filmų. Kitais metais turėtų pasirodyti naujas jo filmas „Hateful Eight“, taigi pagal šį planą prieš pasitraukdamas iš kino jis vėliau turėtų sukurti dar dvi kino juostas. 

Q.Tarantino taip paaiškino savo sprendimą: „Aš nemanau, kad turi likti scenoje tol, kol žmonės ims prašyti tave nuo jos nulipti. Man patinka idėja palikti juos norinčius dar šiek tiek. Manau, kad filmų režisavimas yra jaunų žmonių žaidimas, ir man patinka idėja, kad mano pirmas ir paskutinis filmas bus sujungti bambagysle“, – sakė Q.Tarantino. Tiesa, Q.Tarantino neužbrėžia griežtos linijos ir nepažada daugiau niekada nebekurti filmų – jo teigimu, jeigu filmo idėja jam patiks, jis neatsisakys jo vien tik todėl, kad kažkada pasižadėjo. 

Kuo gi užsiims Q.Tarantino vėliau? Režisierius paaiškino, kad jis ketina nerti į literatūros pasaulį. „Rašysiu pjeses ir knygas“, – teigė režisierius. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius