Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sensacingieji F.Hollande'o buvusios draugės memuarai pasirodys ir lietuviškai

Bestseleriu tapusi buvusios Prancūzijos pirmosios ponios knyga apie jos audringus santykius su Francois Hollande'u „Ačiū už šią akimirką“ (Merci pour ce moment) kitą savaitę bus išleista anglų kalba, pranešė knygos leidėjai.
Valerie Trierweiler memuarai
Valerie Trierweiler memuarai / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Valerie Trierweiler atstovaujanti literatūros agentūra „Anna Jarota“ pranešė, kad knyga išversta arba yra verčiama į 11 kalbų, tarp kurių minima ir lietuvių, taip pat italų, ispanų, albanų, bulgarų, kinų, lenkų, portugalų, rumunų, rusų ir vietnamiečių kalbos.

Memuarai, kurie angliškai vadinsis „Thank You For This Moment: A story of Love, Power and Betrayal“ Didžiosios Britanijos knygynuose pasirodys lapkričio 25 dieną, likus mėnesiui iki Kalėdų.

Anksčiau atsisakiusi kalbėtis su prancūzų spauda V.Trierweiler pagaliau pralauš tylėjimo įžadus ir duos gausybę interviu, reklamuodama savo kūrinį Britanijoje.

Pokalbiai su knygos autore bus parodyti populiariose BBC televizijos laidose – „Newsnight“ pirmadienį ir sekmadienį rodomame Andrew Marro šou. V.Trierweiler taip pat susitarė dėl pokalbio su laikraščio „Times“ atstovu, kuris bus išspausdintas šeštadienio laikraštyje.

Tarp geriausiai parduodamų knygų Prancūzijoje atsidūrusi knyga turėtų būti populiari ir Britanijoje, atsižvelgiant į šios šalies susidomėjimą sudėtingu F.Hollande'o asmeniniu gyvenimu ir smarkiai mažėjantį jo populiarumą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius