Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šiais metais pasirodys ilgamečio „Manchester United“ komandos trenerio Alexo Fergusono biografija

„Manchester United“ trenerio postą palikęs Alexas Fergusonas pasirašė sutartį su leidykla „Hodder & Stoughton“, kuri spalio mėnesį turėtų publikuoti jo autobiografiją, praneša telegraph.co.uk.
Alexas Fergusonas (2006 m.)
Alexas Fergusonas / „Scanpix“ nuotr.

Naujienas apie knygas, konkursus ir naujausių knygų recenzijas sekite ir tinkle „Facebook“. Spauskite čia. 

Autobiografiją treneriui rašyti padės „Telegraph“ sporto žurnalistas Paulas Haywardas, kuris jau prisidėjo ir prie Michaelo Oweno bei Bobby Robsono knygų rašymo. 

„Jo karjera yra pastarųjų trijų Anglijos futbolo dešimtmečių istorija. Jaučiuosi privilegijuotas, kad galėsiu padėti jam papasakoti, kaip jis sugebėjo taip smarkiai pakeisti „Manchester United“, surašyti daugybę jo įžvalgų ir linksmų istorijų, nusitęsiančias į jo šaknis Glazge“, – sakė P.Haywardas. 

Neabejojama, kad ši autobiografija sulauks didelio susidomėjimo visame pasaulyje. Derybas dėl knygos leidimo vedė A.Fergusono sūnus Jasonas Fergusonas, vadovaujantis vienai sporto agentūrai. 

Tai bus jau antra A.Fergusono autobiografija. 1999 metais, po itin sėkmingo „Manchester United“ sezono, buvo išleista knyga „Alex Ferguson: Managing My Life“. 

Šio mėnesio pradžioje apie sprendimą palikti trenerio postą pranešęs 71-erių metų gyva futbolo legenda vadinamas A.Fergusonas prie daugkartinių Anglijos „Premier“ lygos čempionų vairo stojo dar 1986-aisiais. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius