-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2011 03 08

„Bjelle ir PeRu“ debiutinio koncerto svarbiausi svečiai – Marijonas Mikutavičius ir Rūta Ščiogolevaitė

Griežtieji „Lietuvos talentų“ teisėjai Rūta Ščiogolevaitė ir Marijus Mikutavičius turės atlaikyti nemenką konkurencinį išbandymą. „Lietuvos talentų“ atrankų metu šmaikštavę ir klausę, ar naujieji talentai drįs surengti bent valandos trukmės įspūdingą šou, garsūs šalies atlikėjai nesitikėjo, kad jų žodžiai bus priimti taip rimtai.
Grupė „Bjelle ir PeRu“
Grupė „Bjelle ir PeRu“ / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Aš priimu bet kokius iššūkius. Todėl pirmieji bilietai į grupės „Bjelle ir PeRu“ koncertą atiteko ne tėvams ar draugams, o būtent Rūtai ir Marijui. Manau, kad atėjo laikas permainoms Lietuvos muzikos padangėje ir jie pirmieji turi tai išgirsti“, – sako Raminta Naujanytė, grupės „Bjelle ir PeRu“ lyderė bei tekstų autorė.

Jau kovo 21 dieną „Bjelle ir PeRu“ kviečia visus gerbėjus į debiutinį ir išskirtinį koncertą Vilniaus Šv.Kotrynos bažnyčioje.

„Aš nustebau, kai sulaukiau kvietimo. Dabar žinau, ką veiksiu tą vakarą – ogi sėdėsiu su žiūrovais ir klausysiuosi širdies muzikos. Ramintos kūryba labai lyriška. Ji lyg gaivaus oro gurkšnis. Labai laukiu ir noriu pamatyti, kaip ji susidraugaus su didžiąja scena“, – sako griežtoji R.Ščiogolevaitė.

Premjeriniame grupės koncerte – nepakartojama ir subtili „Bjelle ir PeRu“ kūryba. Tikro garso koncerto metu „Bjelle ir PeRu“ atliks ilgai ir kruopščiai derintą programą bei pristatys specialius svečius: pačius geriausius pritariančiuosius muzikantus, kviestinį chorą ir dar negirdėtą lietaus muziką. Ypatinga atmosfera ir taurus koncertas – išsiilgusiems geros muzikos.

„Niekas negalėjo ir pamanyti, kad ta mergaičiukė, kuri dar vasaros pabaigoje prisidengusi gitara virkdė mus patriotine daina, dabar lyg vijurkas įsisuks į Lietuvos muzikos pasaulį. Aš sužavėtas optimizmu, pasiryžimu dirbti ir tokia trapia kūryba“, – sako Marijus.

Raminta ne tik kuria eiles ir muziką, bet ir intensyviai repetuoja su Ukmergės, iš kurios ir yra kilusi, choru. Šiemet jai buvo siūlyta dalyvauti TV3 projekte „Chorų karai“, tačiau nusprendė laiką skirti tik kūrybai. Koncerte „Bjelle ir PeRu“ su Ukmergės choristais atliks kelias ypatingas ir dar niekam negirdėtas dainas.

„Bjelle ir PeRu“ debiutinis koncertas Šv.Kotrynos bažnyčioje – kovo 21 dieną19 val. Bilietų kainos – nuo 20 litų. Bilietus platina „Tiketa“.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius